traumadasxrbd
Lista Forumurilor Pe Tematici
traumadasxrbd | Inregistrare | Login

POZE TRAUMADASXRBD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
traumadasxrbd / Mayte / Maite Perroni - despre divortul lui William Levy Moderat de baby_rock_it, m1ky_16, prinzesschen
Autor
Mesaj Pagini: 1
~~*georgi_mumusik2000*~~
star

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2432
Maite Perroni, partenera lui William Levy in telenovela `Iubire cu chip rebel`, a declarat ca ii este alaturi, dar ca nu are nimic de-a face cu divortul acestuia de Elizabeth Gutierrez.

Anul trecut, cand cei doi imparteau platoul de filmare, au circulat numeroase zvonuri potrivit carora actorul si-ar fi inselat sotia cu fosta mebra a trupei RBD.

Tocmai cand acestea incepusera sa se estompeze, lasand locul altora legate de noua partenera de filmare a lui William Levy - Jacqueline Bracamontes, vine si vestea ca Levy a divortat.

Intervievata de Esmas, Maite Perroni a declarat ca isi sprijina fostul coleg, dar ca nu doreste sa intre in amanunte legate de divortul acestuia.

`Bineinteles ca il sprijin, nu zic ca nu, dar nu am de ce sa-mi dau cu parerea despre asta. Niciodata nu mi-a placut sa vorbesc despre lucruri despre care nu este neaparata nevoie sa vorbesc si nu am de gand sa fac asta niciodata; nu e nimic de spus`, a declarat Maite Perroni, citata de Esmas.

In alta ordine de idei, fosta membra RBD se pregateste pentru premiera noii telenovele a carei protagonista este. Difuzarea `Mi Pecado` va incepe in Mexic pe data de 15 iunie.

In aceasta noua telenovela, Maite Perroni da viata personajului Lucrecia si-l are ca partener pe Eugenio Siller, care joaca rolul Julian.


_______________________________________


Miles away, miles away,i'm just happy for you,i'm just happy for you when you cry for me.

pus acum 14 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626
eh..ce putea sa spuna?ma mir cum de au intrebat-o pe May ca doar acum il cuplau cu Jacqueline Sper sa nu fie un zvon faptul ca Mi pecado o sa fie difuzat si la noi Dar cred ca o sa il dea ca au dat si CCEA si a avut succes...

_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la