traumadasxrbd
Lista Forumurilor Pe Tematici
traumadasxrbd | Inregistrare | Login

POZE TRAUMADASXRBD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Roxxxi23 la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Neamt
cauta Barbat
23 - 52 ani
traumadasxrbd / Mayte / Maite Perroni, o mireasă emoţionată la final de "Iubire cu chip rebel" Moderat de baby_rock_it, m1ky_16, prinzesschen
Autor
Mesaj Pagini: 1
~~*georgi_mumusik2000*~~
star

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2432
Maite Perroni, actriţa şi cântăreaţa mexicană pe care telespectatorii o pot vedea ACASĂ în telenovela “Iubire cu chip rebel”, care va avea marele final ACASĂ pe 1 mai de la ora 18:30, s-a emoţionat atunci când a îmbrăcat rochia de mireasă pentru nunta din ultimul episod al telenovelei.

Maite a mărturisit că s-a simţit de parcă ar fi fost în realitate nunta ei. “De la intrarea în biserică, la braţul tatăui meu, totul, absolut totul m-a emoţionat cu adevărat. Scena a fost pur şi simplu magică”, spune Maite Perroni care a dezvăluit că la nunta ei îşi doreşte ca marşul nupţial să fie cântat de mariachi, la fel ca în finalul telenovelei. “Mi s-a făcut pielea găină”, a mărturisit Maite.

Pe parcursul telenovelei, actriţa a purtat de trei ori rochia de mireasă, dar nimic nu a sensibilizat-o la fel de mult ca scena nunţii din ultimul episod al telenovelei, pe care telespectatorii îl pot vedea ACASĂ, pe 1 mai de la ora 18:30.

Scena a fost cu atât mai specială, cu cât la filmări au participat şi fanii telenovelei. Publicul de pe platoul de filmare a fost invitat în biserică atunci când a fost filmată nunta, iar biserica a fost plină de cei care au îndrăgit telenovela şi au fost alături de Juan Miguel şi Marichuy pe toată durata telenovelei.

Admiratorii au venit chiar îmbrăcaţi frumos pe platourile de filmare, de parcă ar fi participat la o nuntă reală şi au aplaudat emoţionaţi atunci când preotul i-a declarat căsătoriţi pe Juan Miguel şi Marichuy. Mai mult, ei au început să strige în cor ca mirii să se sărute, iar Maite Perroni şi William Levy au trebuit să se conformeze dorinţelor fanilor.

Telespectatorii nu pot pierde marele final al telenovelei “Iubire cu chip rebel” în care o pot vedea pe Maite Perroni emoţionată în rochia de mireasă, ACASĂ, vineri, 1 mai de la ora 18:30.

maite perroni, final

6KB


_______________________________________


Miles away, miles away,i'm just happy for you,i'm just happy for you when you cry for me.

pus acum 15 ani
   
~~*georgi_mumusik2000*~~
star

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2432
``Scena a fost cu atât mai specială, cu cât la filmări au participat şi fanii telenovelei. Publicul de pe platoul de filmare a fost invitat în biserică atunci când a fost filmată nunta, iar biserica a fost plină de cei care au îndrăgit telenovela şi au fost alături de Juan Miguel şi Marichuy pe toată durata telenovelei.``


as fi vrut y yo sa particip la scena!


_______________________________________


Miles away, miles away,i'm just happy for you,i'm just happy for you when you cry for me.

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la