traumadasxrbd
Lista Forumurilor Pe Tematici
traumadasxrbd | Inregistrare | Login

POZE TRAUMADASXRBD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexy_andrea2006
Femeie
22 ani
Sibiu
cauta Barbat
22 - 48 ani
traumadasxrbd / Mayte / Maite Perroni versus Dulce Marķa! Moderat de baby_rock_it, m1ky_16, prinzesschen
Autor
Mesaj Pagini: 1
~~*georgi_mumusik2000*~~
star

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 2432
După destrămarea trupei RBD Maite Perroni şi Dulce Marķa s-au convertit īn protagoniste de telenovele - Maite īn „Iubire cu chip rebel”, iar Dulce īn „Verano de amor”, īnsă telenovelele nu au avut acelaşi succes.


Ambele artiste au avut megasucces cu telenovela „Rebelde”, acum, īnsă, deşi au pornit cu şanse egale, succesul este inegal. Dulce Marķa este neliniştită din cauza audienţelor modeste īnregistrate de „Verano de amor”, īn tip ce Maite Perroni este īn culmea fericirii datorită succesului de care se bucură telenovela īn care este protagonistă, alături de frumosul William Levy.

Insuccesul telenovelei „Verano de amor”, al cărei producător este Pedro Damiįn, i-a dezamăgit īntr-atāt pe şefii de la Televisa, īncāt şi-au pus problema să-i schimbe ora de difuzare şi să o scurteze. Contrar aşteptărilor, apariţia topless a roşcatei Dulce Marķa īn primul episod nu a fost privită cu ochi buni.

Pe de altă parte, Maite Perroni a primit un nou rol de protagonistă - Juan Osorio a ales-o pentru noua lui telenovelă, „Mi pecado”.
Există, īnsă, ceva ce a māhnit-o recent pe Maite: bārfele conform cărora ar avea o relaţie de iubire cu Christian Chįvez, după ce acesta s-a despărţit de stilistul canadian BJ Murphy. Actriţa nu īnţelege cum s-a ajuns la astfel de supoziţii fantasmagorice, ea şi Christian fiind īntr-adevăr foarte buni prieteni.

maite perroni versus dulce marķa! după trupei rbd maite perroni şi dulce marķa s-au

41.5KB


_______________________________________


Miles away, miles away,i'm just happy for you,i'm just happy for you when you cry for me.

pus acum 15 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626
eh nu stiu ce sa zic.... Dul e o actrita super-buna insa din cate am auzit telenovela nu e cine stie ce...Nu vreau sa imi dau cu parerea despre Verano de Amor pentru ca am vazut numai un episod(m-am hotarat sa astept sa apara si la noi ca sa nu imi pierd interesul)si mie personal mi-a placut..nu stiu ce e mai departe. Inca mai sper ca Dulce sa se intoarca la cantat pentru ca are o voce SUPERBA.Superb e putin spus...
Cat despre Maite ma bucur foarte mult pentru ea pentru ca intradevar telenovela are foarte multa audienta si in Mexic dar si in celelalte tari unde se difuzeaza(la fel si la noi).
Ah da si in legatura cu May si Chris recunosc mie mi-ar placea pentru ca da,mai nou sunt traumada Chaverroni   Insa ma indoiesc....daca ar locuia cu ea(desi cum am spus nu cred) ar fi asa un ajutor intre prieteni..

Anyway nu prea sunt deacord cu chestia asta "Maite vs Dulce" deoarece chiar daca DuDu e suparata ca telenovela nu are prea mult succes in Mexic,sunt sigura ca se bucura pt May


_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la