traumadasxrbd
Lista Forumurilor Pe Tematici
traumadasxrbd | Inregistrare | Login

POZE TRAUMADASXRBD

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angy_2
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
traumadasxrbd / Web novele / Web Novela-REBELDE SCHOOL by annie_the_best Moderat de m1ky_16, prinzesschen
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3 4 ... 8
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Anahi-Annie Regnosa de Castillo-17 ani
Annie e o fata vesela,foarte populara cam sensibila si foarte frumoasa.Familia sa este una dintre cele mai impoprtante familii din tara.Parintii ei calatoresc mult si nu ii dau toata dragostea de care are nevoie.Este iubita lui Ucker si se inteleg foarte bine...dar relatia lor nu va dura atat de mult pe cat isi inchipuiau ei.Prietenele ei cele mai bune sunt Dul si Mai cu care se intelege foarte bine.Visul ei cel mai mare este sa devina un mare cunoscut si faimos designer vestimentar.


Barbara Streisand-Leonora Reignosa de Castillo-41 ani
Leonora este o doamna din inalta societate,a vrut intotdeauna ce este mai bine pentru Annie,i-a o ferit tot ce si-a dorit dar a uitat sa-i dea ce este cel mai important:dragostea de mama.Este o femeie destul de posesiva.Ea se ocupa cu afacerile la fel ca sotul sau.


Juan Ferrara-Francisco Regnosa de Castillo-42 ani
Juan este mai mereu dominat de sotia sa Leonora care il domina.Isi adora fiica pe care o incurajeaza mereu in tot ce face.Nici el nu prea ii ofera atentie fiicei sale deoarece la fel ca sotia sa este mai mereu ocupat.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Dulce Maria-Dulce Marinas De Rimen-17 ani
Dulce este o fata foarte frumoasa,rebela,inteligenta si populara..poate nu la fel de populara ca Annie deoarece pe ea nu o prea intereseaza popularitatea dar este totusi populara.Prietenele ei cele mai bune sunt Annie si Mai.Il place pe Ucker in secret desi ea considera ca el este o iubire imposibila deoarece este iubitul lui Annie.Prietenul ei cel mai bun este Poncho pe care Annie nu il suporta.


Barbara Bermudo-Angelica De Rimen-37 ani
Angelica este o femeie foarte frumoasa pentru varsta sa.Atrage multe priviri.Este foarte hotarata si increzatoare in ceea ce face.Isi adora fiica si mereu sta lipita de ea..Este o femeie singura deoarece s-a despartit de sotul ei.A trebui sa fie si tata si mama fiicei sale ceea ce a intarit-o.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Maite-Maite Palacios De La Riva-17 ani
Mai este po fata timida si foarte frumoasa.Nu ii place sa se implice in ceva periculos.Prefera sa fie exact ceea ce este:"un angelito".Prietenii ei cei mai buni sunt:Annie,Dul,Poncho,Ucker si Chris.Nu a avut niciodata un boyfriend deoarece nu a vrut,desi a avut multi admiratori.Ii place sa cante dar nu a spus nimanui aceasta pasiune pentru cantat,doar jurnalului sau care este confidentul ei.


Poncho-Poncho Palacios De La Riva-17 ani jumatate
Poncho este un baiat muuuy guapo si foarte impulsiv.Prietenii sai cei mai buni sunt Dul,Mai,Ucker si Chris si......Annie.....Isi adora surioara,prietenii si familia.Nu este ambitios.Nu il prea intereseaza luxul,popularitatea...etc.La fel ca mama sa ii place sa ajute oamenii.Cand e vorba de prieteni si familie e gata sa mearga pana la capatul pamantului pentru ei.


Monica Cruz-Lorenza Palacios De La Riva-39 ani
Lorenza este o femeie puternica si inteligenta.Ii place sa daruiasca si celorlalti din bunurile sale,de aceea face opere de caritate la orfelinate,manastiri,etc.De profesie este medic.Mereu i-a placut aceasta profesie deoarece ii place sa ajute oamenii.Isi iubeste copiii dar mai mereu este ocupata,stau impreuna weekend-ul pe care il petrec impreuna ei si cu sotul sau(evident).Isi adora si sotul caruia incearca sa ii acorde cat mai mult timp.


Juan Sebastian-Rodrigo Palacios De La Riva-41 ani
Rodrigo este un barbat sincer,devotat sotiei sale.Isi iubeste copii si sotia carara nu le prea acorda timp.Este mai mereu plecat la fabrica care ii apartine.Nu vrea ca ca unul dintre copii sai sa devina artisti.Crede ca acest lucru este o banalitate.Spera ca intr-o zi fiul sau sa ii calce pe urme.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Avril Lavigne-Cassandra Lopez Savignosa-16 ani
Cassandra este o fata frumoasa,bogata careia ii place luxul.Uneori este cam nesuferita.Prietenii ei cei mai buni sunt Monica si Cristina.Nu are dusmani.Mereu incearca sa o faca pe fata dulce pentru a o imita cat mai bine pe Mai.Uneori este cam invidioasa pe ea deoarece Mai are un grup de prieteni mai unit decat al ei.Il place pe Ucker.Visul ei cel mai mare este sa devina un model renumit.


Ludwika Paleta-Sabrina Lopez Savignosa-17 ani
Sabrina este o fata vesela si foarte frumoasa.Este exact opusul surorii sale cu care se cearta mereu.Nu o intereseaza luxul.Ii place natura.O fascineaza viata plantelor si animalelor din natura.nu este invidioasa pe nimeni.Este prietena cu Mai dar nu chiar asa de buna.Ii place dansul foarte mult.Cand danseaza se simte libera.


Victoria Ruffo-Paola Lopez Savignosa-37 ani
Paola este o femeie careia ii place sa mearga la cumparaturi,ii plac luxurile.Ea este o femeie talentata.Este actrita.Iar aceasta munca o fascineaza. Este ocupata mai mereu.Este sigura pe ea.Se intelege foarte bine cu Leonora Reignosa.


Cesar Evora-Carlos Lopez Savignosa-39 ani
Carlos este un barbat hotarat in tot ceea ce face.Isi iubeste copiii si sotia.El este un faimos designer vestimentar si nu prea are timp sa le acorde toata atentia necesara celor din familia sa.Isi sprijina fiicele in tot ceea ce fac.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Christopher-Cristopher De La Vega-17 ani jumatate
Ucker este un baiat sincer,muuuy guapo,calm si visator.Nu ii plac foarte mult luxurile...chiar foarte putin.Prietenii lui cei mai buni sunt Dul,Poncho,Mai,Chris si iubita sa Annie.Ucker o iubeste foarte mult pe Annie si sunt de mult timp impreuna...dar..s-ar putea ca aceasta iubire sa nu fie decat o simpla prietenie...


Gloria Estefan-Laura De La Vega-37 ani
Laura este o femeie foarte frumoasa si eleganta.Este fotomodel si chiar daca este ocupata isi face mereu timp pentru fiul sau.Este incantata ca fiul sau si-a ales o iubita cu o familie atat de faimoasa.Seara merge la club cu prietenele sale cele mai bune.


Mel Gibson-Leonardo De La Vega-40 ani
Leonardo este un domn elegant,fin,din inalta societate.Vrea tot ce e mai bun pentru familia sa,mai ales pentru fiul sau Ucker.Isi doreste ca Ucker sa devina ca el,sau mai mult,sa ajunga unde el n-a ajuns.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Christian-Chris Majestik de Louren-17 ani jumatate
Chris este un tip amuzant,activ si foarte vesel.Nimic nu-l poate intrista.La fel ca prietenii lui el este muuuy guapo.Ii plac "las pollitas"cum le spune el.   Isi iubeste familia.Niciodata nu se simte singur,pentru ca mereu este acompaniat.


Hanah Montana-Cristina Lojan de Louren-16 ani
Cristina este verisoara lui Chris.Parintii ei au abandonat-o de cand era mica,si a lasat-o in grija parintilor lui Chris.Cristina este nevoita sa faca tot ceea ce spun parintii lui Chris deoarece simte ca le e datoare.Prietenele ei cele mai bune sunt Cassandra si Monica.Este o fata sensibila si timida.Nu are dusmani.Uneori se simte foarte singura.Absenta parintilor a lasat rani adanci.Cu toate acestea Cristina este o fata foarte dulce si vesela.


Aalyah-Carola Majestik de Louren-37 ani
Carola este o femeie manipulatoare.Nu a acceptat niciodata ca Cristina sa locuiasca in aceeasi casa ca fiul sau,sa aiba aceleasi drepturi ca el.Nu isi lasa fiul singur deloc.Vrea tot timpul sa ii aratecat de mult tine la el.Tine foarte mult la fiul sau si vrea ca el sa fie stapan al averii Majestik de Louren.Cu toate acestea Carola este o femeie blanda si buna pe dinauntru.


Jim Carrey-Diego Makestik de Louren-39 ani
Jim este un barbat simplu,desi este foarte bogat.Isi iubeste foarte mult familia,chiar si pe nepoata sa.El a avut ideea de a o aduce pe fiica fratelui sau in casa sa.El este un o am bun caruia ii place sa ajute oamenii.Este foarte indragostit de sotia sa,asa ca nu ii observa defectele.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Vanessa Villela-Monica Bernados London-17 ani
Monica este o fata vesela si foarte frumoasa.Il place pe Chris.Este innebunita dupa el.Uneori se simte inferioara celor din jurul ei deoarece ea nu este la fel de bogata ca ceilalti.Prietenele ei cele mai bune sunt Cassandra si Cristina.Nu are dusmani dar sora sa o enerveaza la culme.     Isi doreste sa devina un fotomodel de succes pentru a deveni celebra si bogata.


Angelique Boyer-Sofia Bernados London-17 ani jumatate
Sofia este o fata foarte impulsiva.Isi petrece timpul necajindu-si sora mai mica.I se pare amuzant.Ei nu ii este rusine ca nu este mai bogata ca ceilalti.Este mandra de originea sa.Are o fire mai puternica.Nu vrea sa fie populara,nu ii place sa fie in centrul atentiei.Se intelege destul de bine cu Annie.


Salvador del Solar-Fernando Bernados-38 ani
Fernando este un barbat singur.Sotia s-a a murit intr-un accident de masina.Inca se simte vinovat de mortea ei.Isi iubeste foarte mult fiicele.Este logodit cu Helena pe care crede ca o iubeste.


Olga Tanon-Helena Aboriegui-34 ani
Helena este o femeie cruda.Copilaria grea pe care a trait-o a afectat-o.Il iubeste pe Fernando,dar cu fiicele lui se comporta foarte urat.In adancul sufletului este o femeie blanda.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Genesis Rodriguez-Perla Santibannez Rojas-16 ani jumatate
Perla este o fata sensibila,visatoare care nu are nici-o problema cu timiditatea.Il place foarte mult pe Poncho.Nu pierde nici un moment stand degeaba.Prietena ei cea mai buna este Melissa.Visul ei cel mai mare este sa devina o actrita renumita.


Gabriela Spanic-Maria Fernanda Santibannez Rojas-34 ani jumatate
Maria este o femeie inteligenta,foarte frumoasa,care nu a uitat niciodata sa zambeasca.Ii acorda tot timpul ei sotului sau.Isi rasfata fiica(poate chiar cam mult),pe care o iubeste foarte mult.Desi este o femeie care are un copil,Maria nu a uitat niciodata sa fie mereu frumoasa.Este o cantareata renumita.


Gabriel Porras-Julio Alberto Santibannez Rojas-35 ani
Julio este un barbat linistit.Isi iubeste fiica si sotia careea ii este devotat.Lucreaza la o firma la care este director.Si-ar fi dorit sa aiba un fiu pentru ai da in mostenire compania la care lucreaza.Dar este fericit ca are o fiica.Spera ca intr-o zi fiica sa sa ii calce pe urme.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ana Layevska-Melissa Caracas De Nuevo-17 ani
Melissa este o fata dulce,draguta si visatoare.Prietena ei cea mai buna este Perla.Ii pastreaza toate secretele.Sunt foarte unite.Melissa nu vrea sa-si dusmani.Este cocheta.La fel ca prietena sa nu este deloc timida.Ii place sa cante.


Diana Neira-Valentina Caracas De Nuevas-16 ani
Valentina este o fata frumoasa si curajoasa.Prietena ei cea mai buna este Alexa.Isi iubeste familia si prietena foarte mult.Il place pe Douglas desi nu recunoasta.Pentru prietena si familia sa e in stare de orice.


Dereck James-Alejandro Caracas De Nuevas-17 ani
Ale este un baiat foarte simpatic.Nu are dusmani.Considera ca toti sunt prietenii lui.O place pe Annie,desi stie ca ea nu il place continua sa viseze.Nu o place absolut deloc pe Dul deoarece considera ca e prea rebela.


Sonya Smith-Sara Caracas De Nuevas-39 ani
Sonya este o femeie sincera si buna.A muncit foarte mult pentru copiii sai.A lucrat ca servitoare in casa familiei Lopez Savignosa si asta ii rusineaza pe copii uneori.Acum este casnica.


Mauricio Islas-Gerardo Caracas De Nuevas-40 ani
Gerardo este un barbat muncitor.Are o fabrica mai mica dar care merge foarte bine.Vrea sa le dea copiilor tot ce isi doresc si sa uite de trecutul mamei lor care ii rusineaza.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Eddy Vilard-Antonio Serano Del Mal-16 ani jumatate
Antonio este un baiat sincer si foarte simpatic.Uneori poate fi manipulator sau chiar timid.Ii place sa fie in centrul atentiei.Prietenul sau cel mai bun este Daniel.Este prieten si cu Poncho.Isi petrece timpul invatand si stand cu prietenii.In aceasta novela va avea un rol de legatura.


Angelina Jolie-Norma Serano Del Mal-37 ani
Norma este o femeie inteleapta si foarte frumoasa.Cand era mai tanara si-a dorit sa fie fotomodel dar nu a reusit si acum ar vrea ca fiul sau sa faca ceea ce ea nu a putut.


Fernando Colunga-Renato Serano Del Mal-39 ani
Renato este un barbat cu capul pe umeri la fel ca sotia lui.Vrea sa faca din fiul sau un om de afaceri foarte bun.Nu este de acord cu ceea ce spune sotia sa niciodata si sfarsesc certandu-se.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Daniel Radclife-Daniel Johnson Fare-16 ani jumatate
Daniel este un baiat calm,uneori cam prea optimist.Prietenul sau cel mai bun este Antonio cu care se intelege foarte bine.Este cam timid.Nu ia niciodata singur o decizie.Mereu este influentat.


Alexis Bledel-Alejandra Johnson Fare(Alexa)-16 ani
Alexa este o fata foarte draguta.Este dulce,visatoare si inteligenta.Prietena ei cea mai buna este Valentina.Are un talent extraordinar in a juca teatru.Visul ei cel mai mare este sa devina actrita.


Jennifer Lopez-Blanca Johnson Fare-39 ani
Blanca este o femeie pesimista dar acest lucru nu o impiedica sa fie o mama buna pentru copii sai.Ea este casnica.Nu ii place sa munceasca.A vrut sa fie fotomodel dar n-a reusit.Vrea ca fiica sa sa devina un fotomodel celebru.Blanca reuseste mereu ce isi propune. 


Shawn Reaves-Ernesto Johnson Fare-40 ani
Ernesto este mereu dominat de sotia sa care are toata puterea.Munceste foarte mult pentru ai da familiei tot ceea ce isi doreste.Niciodata nu s-a uitat la alta femeie decat sotia sa.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ricardo Abarca-Douglas Florescente-17 ani
Marcos este un baiat very cute.Este prieten cu Chris.Uneori ii simte lipsa mamei sale care i-a parasit pe el si pe tatal sau.Dar si cu toate acestea el nu inceteaza sa fie vesel.E bun prieten si cu Valentina.


Michael Brown-Aaron Florecente-39 ani
Aaron este un barbat cu o vointa de fier.A trebuit sa-si creasca singur copilul de la 10 ani.Ii pare rau ca sotia sa l-a parasit.Acum este furios pe ea si spera sa nu se mai intoarca niciodata.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 1-parte 1
"Te odio o te quero?"

In casa Bernados London este foarta multa zarva.

La aceasta ora matinala familia i-a micul dejun.
Monica(Vanessa Villela)-Dejame tonta!
Sofia(Angelique Boyer)-Pe cine faci tu proasta,"desteapto"?
Monica-Pe tine,tonta!Si ai spus bine,sunt desteapta si sunt si frumoasa(ii arata limba).
Fernando(Salvador Del Solar)-Incetati!Sunteti surori si surorile nu se cearta.!Ma duc sa dau un telefon.Cand ma intorc sper sa fiti deja impacate.Acum dati-va mana si impacati-va!
Monica-Eu nu dau mana cu aceasta.....(Sofia o intrerupe)
Sofia-Ai grija cum vorbesti ca s-ar putea sa o incasezi.
Monica-(sarcastica)Da...cum sa nu..
Sofia-Vrei sa vezi?Iti arat cu placere.
Monica-(tipand)Nu mi-e frica de tine Sofia!
Sofia-Ar trebui sa-ti fie.
Fetele mai aveau putin si incepeau sa se bata.
Fernando(suparat)Monica,Sofia la scoala mai repede!
Sofia-Ay papi...porque estas molesto?
Fernando-Sofia,nu ma face sa repet!Dar daca chiar vrei sa stii...Helena a spus ieri ca va trece azi pe aici iar acum m-a sunat si mi-a spus ca nu mai poate si..(Monica il intrerupe)
Monica-Aa...deci despre ea era vorba...Am o rugaminte.
Fernando-Ce mai vrei acum Monica?
Monica-imediat plec la scoala.Nu vreau sa-mi stric si mai tare ziua auzindu-i numele.Asa ca...te rog nu-l mai pomeni..cel putin pana plec eu.
Fernando-Monica,esti obraznica!
Monica-(iesind pe usa)Ms pentru compliment!
Sofia-Fata asta nu se va schimba niciodata.Mereu va fi o neobrazata.
Fernando-(strigand)Sofia!
Fernando-Ay papi!Se vede ca imbatranesti!
Fernando-Sofia!
Sofia-Bine,bine,plec...(iesind pe usa)Te quero mucho!Nu uita sa-ti iei niste calmante.(razand)O sa ai nevoie...
Fernando-(oftandCe ma fac eu cu fetele astea?Macar de-ar fi mama lor aici...(uitandu-se spre tavan)Ce mult imi lipsesti Valeria(Valeria era mama fetelor)
In Rebelde School foarte mult elevi s-au adunat pentru inceperea noului an scolar.Se pot vedea fetze noi dar si fetze vechi.
Annie(Anahi)-Holla Mai!
Mai(Maite)-(imbratisand-o)Mi-a fost atat de dor de tine!
Annie-Si mie.Ai vazut-o pe Dul?
Mai-Sincer....Nu.
Annie-Oare pe unde umbla?
Poncho(Poncho)-Buna Annie!Nu te-am vazut de mult.Ce mai faci?
Annie-Sincera sa fiu...eram mai bine inainte sa vii tu.
Poncho-(zambind)Serios?
Annie-(zambind)Serios.
Poncho-Ok!Surioara,l-ai vazut pe Chris sau pe Ucker?
Mai-Da.Erau in hol.Asteptau discursul directorului.
Poncho-Multumesc.Si...Annie...mi-a facut placere sa te revad din nou...
Annie roseste.
Mai-Oare unde e Dul?Sa mergem sa o cautam.Vii Annie?
Dar Annie nu raspundea era prea ocupata sa se gandeasca la ceea ce i-a spus Poncho.Iar in gandul ei cuvintele rasunau precum un ecou:"Mi-a facut placere sa te revad din nou".Oare simtea ceva pentru el?


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 1-partea 2
"Te odio o te quero?"

Dar Annie nu raspundea era prea ocupata sa se gandeasca la ceea ce i-a spus Poncho.Iar in gandul ei cuvintele rasunau precum un ecou:"Mi-a facut placere sa te revad din nou".Oare simtea ceva pentru el?
Mai(Maite)-Hello!Annie!Te siemtes bien?
Annie(Anahi)-Da!Bineinteles.De ce nu m-as simti bine?
Mai-Nu stiu.Acum cateva secunde erai foarte ingandurata.Nici macar nu mi-ai raspuns la intrebare.
Annie-Ce intrebare?
Mai-Vezi?Nici macar nu m-ai ascultat.
Annie-Nici macar eu nu stiu ce mi se intampla.Deodata am simtit ca plutesc.Simteam cum imi ardea fata.

Mai-(zambind)Annie...tu....te-ai indragostit de fratiorul meu?
Annie-Nu!Cum poti sa crezi ca m-am indragostit de..ala.Scuza-ma Mai dar Poncho e un tampit.Si oricum...hai sa lasam balta discutia asta.
Mai-Bine.Hai sa o cautam pe Dul.
Dul(Dulce Maria)-Stiu!Am inteles!Dar apoi in ce parte o iau?
Melissa(Ana Layevska)-La stanga!Apoi vezi un magazin de pantofi si apoi o iei inainte.Si vezi celebrul magazin de moda "Dupont".
Dul-Aha.Si zici tu ca acolo gasesc cele mai la moda haine?
Melissa-Da!Bineinteles.Dar...de cand te intereseaza pe tine hainele la moda?
Dul-Nu e pentru mine.E pentru o prietena.E ziua ei sambata si vreau sa-i cumpar ceva care sa o impresioneze.
Melissa-Ma gandeam eu...
Cand intoarse capul Dul il vazu pe Ucker cu Cassandra.Merse spre ei.
Dul-Buna Cassandra.Ucker as vrea sa vorbim intre 4 ochi.
Ucker(Christopher)-Spune direct!
Dul-Nu!As prefera sa vorbim intre 4 ochi.Te deranjeaza Cassie?
Cassandra(Avril Lavigne)Da!Ma deranjeaza!
Ucker-Cassandra,lasa-ne singuri!
Cassandra pleca suparata.Dul incepu sa rada.

Ucker-Deci..ce voiai sa-mi spui?
Dul-Ceea ce faci tu nu e corect.
Ucker-La ce te referi?
Dul-(tipa)Nu te preface Ucker!Stii foarte bine ce vreau sa spun!
Ucker-Chiar nu stiu.Spune!
Dul-Annie e iubita ta inca.De ce umbli cu Cassandra,cand Annie e iubita ta?
Ucker-Ai inteles gresit.Eu si Cassandra suntem doar prieteni.La fel cum esti tu cu Poncho.
Dul-Dute si spune-i asta ei.(o arata pe Cassandra)

Ucker-(oftand)Mai lasa-ma cu sfaturile tale Dul!
Ucker pleaca.
Dul-Nenorocitul!Daca il mai prind cu aia,ii omor pe amandoi.Nu vreau sa o faca pe Annie sa sufere.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 2-partea 1
"I se que mueres por mi,vives por mi"

Dul(Dulce Maria)-(mormaind)Idiotul,tampitul,cretinul!Cum poate face asa ceva?OOOOOOOOFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IL URASC!
Annie&Mai(Anahi&Maite)-DUL!!!
Dul-Buna fetelor!Ce faceti?Nu ne-am mai vazut de mult.
Annie-Pe unde ai umblat?Te cautam de mult timp.
Mai-Da.Si eu sunt curioasa.Pe unde ai fost?
Dul-Nu conteaza asta acum.Annie...tu...nu l-ai vazut pe Ucker?Te cauta...
Annie-Serios?Ma duc sa-l caut.Dar cand ma intorc vreau sa-mi spui unde ai fost.
Mai-Deci..unde ai fost?
Dul-Am vorbit cu Melissa si mi-a spus ca s-a deschis un magazin de moda super.Se numeste "Dupont"
Mai-Aha.Deci vrei sa-ti reinnoiesti garderoba.
Dul-(razand)Nu,tontita...
Mai-Atunci?Uite ce e Dul,m-ai incurcat de tot.
Dul-Vreau sa-i cumparam ceva lui Annie de ziua ei.Si ce era mai bine decat niste haine super?
Mai-Aha!Am inteles.
Dul-(rasufland usurata)Ay!In sfarsit ai inteles...
Mai-(razand)Que....?
Dul-(razand)Nada.
Annie alerga grabita sa-l caute pe Ucker.Era curioasa de reactia lui.Si..era si mai curioasa de reactia ei.Oare ce ii va spune?In grabirea ei nu il vazu pe Poncho care venea spre ea.Si in acel moment...amandoi cazura unul peste celalalt.Privirile li se intalnira.Isi puteau simti respiratiile si isi puteau auzi inimile care bateau din ce in ce mai puternic...Nimic nu mai conta.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 2-parte 2
"I se que mueres por mi,vives por mi"

Dar nimic nu dureaza o vesnicie.
Annie-(Anahi)(soptind)Poncho...Da-te jos...
Poncho(Poncho)-De ce nu esti atenta pe unde mergi.
Annie-Scuza-ma...dar oare cine nu se uita pe unde merge.Nu-mi mai iesi in cale ca s-ar putea sa nu mai vezi ziua de maine.
Poncho:Asta e o amenintare?
Annie-Ia-o cum vrei tu...Numai,LASA-MA IN PACE!!
Poncho-S-a enervat domnisoara perfectiune...
Annie-Misca din fata mea tampitule!
Annie il vede pe Ucker.
Annie-Mi amor!Nu stii cat de dor mi-a fost de tine...
Ucker-(Christopher)Si mie la fel.
Annie-Vino sa-ti arat fotografiile mele din vacanta.
Ucker-Bine.
Poncho avea pe fata un zambet fals care se observa imediat.
Mai-(Maite)Holla hermanito mio!
Poncho-Buna Mai.
Mai-Wow!Ce fata ai...Daca nu te-as cunoaste bine as zice....ca esti gelos.
Poncho-Ce?????Mai...nu ma face sa rad.
In timp ce directorul isi tinea discursul Annie ii arata pozele din vacanta.
Annie-Uite!Asta e la plaja:

Annie-Si asta e cand eram in avion:

Annie-Iti plac pozele mele?Mai am foarte multe.

Ucker-Cum sa nu-mi placa?Sunt foarte frumoase.Annie...tu esti foarte frumoasa.
Ucker se apropie de ea pentru un sarut...
Annie-Ciudat...Mi s-a facut foarte sete.Tie,nu?Cred ca ma duc sa beau ceva...
Ucker-Da...si mie..(o vede pe Dul)Dul!
Dul(Dulce Maria)-Ce e?
Ucker-Cum e cu petrecerea surpriza pentru Annie?
Dul-Super!I-am pregatit deja un cadou.
Ucker-Ce anume?
Dul-Vei vedea.
Ucker-Cine se ocupa cu invitatii?
Dul-M-am ocupat deja eu.
Ucker-Va fi o petrecere extraordinara.Multumesc ca ai facut totul.
Dul-Nu-mi multumi mie.A fost ideea lui Poncho.Si el a ales locul unde va fi petrecerea.Lui trebuie sa-i multumesti.Eu am facut un sfert din treaba.
Ucker-Oricum,multumesc!


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 3-partea 1
"La quero!La quero con toda mi alma!"

Mai(Maite)-Deci am facut un afis care ii va placea foarte mult lui Annie.Il voi lipi in sala in care va fi petrecerea.
Dul-(Dulce Maria)Ce afis?
Mai-Vei vedea.
Annie-Girls!!!!Unde mergeti?Asteptati-ma!
Dul-Pai..mergem..Mai,unde mergem?
Mai-Sa ne facem somnul de frumusete.
Dul-Asa e!
Annie-Va comportati foarte ciudat....
Mai-Annie...cum poti sa spui asa ceva?Hai vino...
Poncho(Poncho)-Da-mi un sfat prietene.
Chris(Christian)-Cu placere.
Poncho-Daca iti place o fata iar ea este iubita prietenului tau ce faci?
Chris-Lasa-ma sa ghicesc!Iti place Annie.

Poncho-Da...
Chris-(tipand)Ceeeee?????Iti place A..(Poncho ii pune mana la gura)
Poncho-Taci!Vrei sa te auda toata lumea?
Chris-No-es posible!!!!
Poncho-Ma ajuti sau nu?
Chris-Spune-i lui Ucker.
Poncho-(sarcastic)Da..cum sa nu..Ma duc la el si ce-i zic?"Buna Ucker,stii ceva..imi place Annie".Ce simplu nu?
Chris-Nu pot sa cred!Cum poti sa faci asa ceva?"Mare"minte mai ai....Nu te pot lasa sa faci asta.
Poncho-Ti-am dat un exemplu.N-am sa fac asa ceva.
Chris-Bravo Ponchito!Bravo!Sa-mi urmezi mereu exemplu!
Poncho-Ma duc sa mai pregatesc ceva pentru ziua lui Annie.Ai grija sa nu spui nimanui ce ti-am spus.
Dupa 5 minute
Dul-Ceeee????
Mai-Nu pot sa cred!Poncho nu mi-a spus mie asta care sunt sora lui si ti-a spus tie care esti o gura sparta?O sa am o discutie lunga,lunga cu el.
Chris-Sst!Nu mai spuneti nimanui.Daca Poncho afla ca v-am spus...ma omoara!
Poncho-Ce nu trebuie sa aflu?
Chris-Oups....Am incurcat-o...


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 3-partea 2
"La quero!La quero con toda mi alma!"

Poncho(Poncho)-Ce nu trebuie sa aflu?
Chris(Christian)-Oups....Am incurcat-o...
Poncho-Nu mi-ai raspuns inca la intrebare Chris..
Chris-Stai 2 minute sa vorbesc ceva cu Dul si Mai.
Chris-(in soapta)Orice ar fi nu spuneti nimic.Chiar daca Poncho ne omoara tot nu spuneti nimic.Ati inteles?
Dul&Mai(Dulce maria&Maite)-Am inteles!
Poncho-Deci...
Chris-Le-am spus totul fetelor.Nu m-am putut abtine.Iarta-ma Poncho!(tipand)Iarta-ma!!!!!!!
Poncho-Deci..stiti...
Maite-Poncho...Trebuia sa ne spui de mai de mult...

Poncho-Problema e ca abia acum mi-am dat seama..Si acum stiu ca o iubesc!O iubesc cu toata inima...
Dul-Poncho....Noi mereu vom fi cu tine.Dar tu stii mai bine ca oricine ca Annie e iubita lui Ucker.Iar Ucker...Ucker e prietenul tau cel mai bun...
Poncho-Crezi ca nu stiu?Iar asta ma doare cel mai tare.
Dul-Poncho...uita-te atent in jurul tau.Sigur vei gasi o fata care sa te iubeasca...De exemplu:Perla.Doar stii ca e innebunita dupa tine..

Poncho-Nu stiu....Crede-ma ca nu stiu..M-ai bine m-as duce sa ma odihnesc.Am avut o zi prea incarcata...
Dul-Nu uita!Maine e ziua lui Annie.
Poncho-(plecand)Stiu....stiu....
Maite-Saracul Poncho.....


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 4-partea 1
"Feliz Cumpleanos"

Dul(Dulce Maria)-Mai!!!!!!!!
Mai(Maite)-Ceeee???
Dul-Ai aranjat totul?
Mai-Sigur!Totul e gata.
Poncho(Poncho)-Super!
Mai-Si cine o va aduce pe Annie aici?
Dul-Ucker!Am vorbit cu el si mi-a spus ca el o va aduce pe Annie.
Poncho-(un pic trist)Aha...
Dul-Cum e cu afisul tau,Mai?
Poncho-Ce afis?
Mai-O nu!Nu se poate!Am uitat complet de el.
Dul-Sala s-a inchis.Nu-l mai poti pune.
Mai-Nu e asta problema.L-am pus deja.
Dul-L-a pus?Nu vad nici o problema in asta.Mai!Stai!Nu fugi!
Poncho-Prea tarziu a plecat deja.
Dul-Ce o fi apucat-o pe Mai?
Annie(Anahi)-Holla Dul!Holla...Poncho..
Dul-Buna Annie!
Annie-Ghiciti ce zi este astazi!
Dul-Scuze Annie,dar nu pot.Sunt foarte ocupata.Trebuie sa plec.Pa,pa!
Annie-Dar tu,Poncho,si tu esti ocupat?
Poncho-Da,Annie!Si eu am foarte multa treaba.Scuze...
Annie-Nu pot sa cred ca au uitat..Sunt atat de ocupati ca au uitat de ziua mea de nastere...
Ucker(Christopher)-Buna frumoaso!
Annie-Holla Ucker!
Ucker-Nu vrei sa mergem la o plimbare?
Annie-Desigur!
Dupa 2 ore
Ucker-Annie,hai sa ne intoarcem.
Annie-Am cam obosit.
Cand Annie si Ucker intrara in colegiu toti strigara:"Surpriza!"
Annie-Sunt atat de fericita!Am crezut ca ati uitat...

Dul(Dulce Maria)-Cum ai putut sa crezi asta?Bineinteles ca nu am uitat.
Mai(Maite)-Da,Annie!Cum ai putut sa crezi asta?Doar suntem prietenii tai.
Se imbratisa-ra.
Dul-Annie,vino cu mine!
In camera lui Annie,Dul si Mai.
Annie-Ce e Dul?


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 4-partea 2
"Feliz Cumpleanos"

Annie-Ce e Dul?
Dul-Ti-am pregatit o rochie.E cadoul meu.As vrea sa o porti.Daca nu-ti place nu e nici o problema.
Annie-Dul,cum sa nu-mi placa?E superba!Gracias amiga mia!
Dul-Acum v-o prezint pe sarbatorita noastra:Annie!!!
Toti invitatii au ramas cu  gura cascata.Era atat de frumoasa.Rochia parca ar fi fost facuta numai pentru ea.

Ucker(Christopher)-Wow!Annie arati superb!
Annie-Multumesc!
Dupa 30 minute.
Annie-Dul!
Dul-Ce e Annie?
Annie-Dul...parintii mei au venit?Pentru ca ii caut cu privirea si nu-i vad.
Dul-Annie...parintii tai ti-au transmis "La multi ani".Si-au cerut scuze ca nu pot veni.Au plecat in Los Angeles sa incheie o afacere.
Annie-Aha...
Annie nu-si mai putu stapani lacrimile si fugi.
Dul-Annie stai!
Annie plangea intr-un colt.
Dul-Annie porque lloras?
Annie-Nu conteaza,Dul.

Dul-Annie...poate te pot ajuta.
Annie-(plangand)Nu ai cum sa ma ajuti.Nu ai cum sa ma intelegi.Astazi este ziua mea.Parintii mei nu sunt aici.Pentru ei este mai importanta o afacere decat ziua fiicei lor.Mereu ma lasa balta.Mereu eu sunt pe locul 2.
Dul-Annie...cel putin parintii tai nu stau lipiti de tine.
Annie-(tipand)Taci,Dul!Nu stii ce spui!Mi-as dori sa am o mama ca a ta.Care sa stea langa mine cand sunt bolnava.Care sa fie langa mine in momentele triste si in momentele fericite ca acestea.
Dul-Annie,calmeaza-te!
Poncho ii face semn lui Dul sa plece.
Poncho(Poncho)-Annie...
Annie-(stergandu-si lacrimile)Que queres Poncho?
Poncho-Annie..de ce plangi?
Annie-Parintii mei nu sunt aici..Poncho...(plangand)Nu sunt aici!!!!
Intr-un restaurant de lux cineva se plictiseste de moarte...
Helena(Olga Tanon)-Dragul meu,cum o mai duci cu afacerile?
Fernando(Salvador del Solar)-Destul de bine.Am avut o criza..dar ne-am revenit repede.
Helena-Monica,Sofia...sunteti atat de frumoase!Presupun ca aveti multi admiratori.
Monica(Vanessa Villela)-Da...Bineinteles.
Sofia(Angelique Boyer)-Nu inteleg de ce va intereseaza.In fond...e viata noastra.
Helena-Eram doar curioasa.Spune-mi cum te intelegi cu prietenul tau?Cred ca nu ii este usor sa aiba o iubita cu un asemenea caracter...
Monica-Da...Asta ii spun in fiecare zi tatalui meu..dar...ce sa facem?
La petrecerea lui Annie
Poncho-Probabil parintii tai nu au venit pentru ca sunt ocupati.
Annie-Tu nu ai cum sa intelegi,Poncho!Ei mereu sunt ocupati.Niciodata nu-si fac timp si pentru mine.
Poncho-Annie...nu crezi ca esti cam egoista?
Annie-Daca ai venit sa-mi faci reprosuri..mai bine dute la petrecere si lasa-ma in pace!
Poncho-Annie...e petrecerea ta.Fara tine..petrecerea nu are sens.
Annie-Chiar crezi asta?
Poncho-Sigur.
Se apropiara din ce in ce mai mult ca pentru un sarut.
Poncho-Annie....yo...
Perla(Genesis Rodriguez)-Holla Poncho!Intrerup cumva?
Annie-Nu!Nu ai intrerupt nimic.Ma intorc la petrecere.
Perla-Poncho!De cand nu ne-am mai vazut,nu?Mi-a fost atat de dor de tine...Tie,nu?
Poncho-Da,Perla...Mi-a fost dor de tine...
Perla-Stiam eu!
Perla-Stii...eu am facut un calcul!
Poncho-Ce calcul?
Perla-Ai observat ca numele noastre au aceleasi initiale?Vezi cate avem in comun?Am putea sa ne zicem"Los P".Nu-i asa ca suna grozav?
Poncho-Da..
In timp ce Poncho se plictisea de comentariile Perlei,Annie privea sala.Era grozav aranjata.
Perla-Mai..mai..mai...Ce avem noi aici...(strigand)Doamnelor si domnilor va prezint un afis care va va placea foarte mult.Mai ales sarbatoritei noastre.
Mai-O nu!Afisul facut de mine!Nuuuu!!!!
Perla le arata tuturor afisul facut de Mai pe care scria:"Perechea perfecta"

Poncho pleca.Simtea ca era in plus acolo.Era destul pentru el.Nu il mai interesa nimic.Nu il mai interesa ce va zice Annie sau ce vor zice ceilalti.Stia doar un lucru.Ca in acea petrecere nu mai era nici-un loc liber pentru el.

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 5-partea 1
"School and School"

Chris(Christian)-Poncho!Trezeste-te!E o noua zi.Florile miros mai frumos ca oricand...bine sunt cam ofilite dar...A inceput scoala brother!
Poncho(Poncho)-Da...Bine!Sa mergem!
Chris-Ucker!Ucker!Trezeste-te!
Ucker(Christopher)-(visand)Annie...Annie...te quero mucho...abrazame fuerte!Asi...asi...
Poncho-(tipand)Trezeste-te odata!Hai mai repede!
Poncho pleaca.
Ucker(Christopher)-Ce l-o fi apucat?
Chris-Nu stiu!Dar nu e atat de suparat pentru ca este indragostit de...Oups!Scuze!Tre sa plec!
Ucker-Ciudatul.....
In clasa
Sofia-Annie!Amiga!Ce mai faci?
Annie-Sofi!Bine!Dar tu?
Sofia-Foarte bine!Dar tu?Tot indragostita de Ucker?
Annie-Da...Nu te-am vazut ieri la petrecere...Unde ai fost?
Sofia-Am luat cina cu sora-mea,tata si scorpia lui de logodnica.Bleah!!!!!
Annie rade.
Cristina(Hanah Montana)-Monica!Cassandra!Ce faceti?Mi-a fost atat de dor de voi...
Cassandra(Avril Lavigne)-Si mie!Nu v-am vazut la petrecere...Unde ati fost?
Cristina-Nu am fost la petrecere...
Monica(Vanessa villela)-Nici eu..Dar Cristina..de ce nu ai fost?
Cristina-Nu am avut voie..
Cassandra-De ce?M-ai trebuie sa-ti ceri voie?Fii serioasa,Cristina!Doar nu ai 10 ani...Tu ai fost la un date...si nu vrei sa ne spui..nu?
Cristina-Nu!Vorbesc serios!
Cassandra-In locul tau evadam pe geam..
Cristina-Nu pot face asta!Le sunt recunoscatoare unchilor mei..Daca nu erau ei...poate acum eram intr-un orfelinat..sau mai rau!
Monica-Ay amiga.....No!!!!!No puedo creer!!!
Cristina-Ce?Ce e?
Monica-Que guapo es....

Cristina-Cine?Daniel?
Monica-Ay amiga...Nu fi proasta!Ma referam la Chris.Evident!
Cassandra-Ay....Sa mergem Cris!Sa o lasam sa viseze.Cris...tie iti place Daniel?
Cristina-Nu stiu...Are ceva special...Nu stiu ce..dar...
Cassandra-Fii serioasa!Tu esti prea draguta pentru el!
Dul(Dulce Maria)-Holla,Cassie!
Cassandra-Ce mai vrei Dul?
Dul-Voiam sa-ti spun ca..daca te mai apropii de Ucker....
Profa Matilda(Madonna)-Domnisoara De Rimen si Domnisoara Savignosa va rog sa va asezati in banci.Incepem lectia.
Alejandro(Dereck James)-Pero,Miss...
Matilda-Nici-un Miss!Azi vom da 3 teste ca sa vad daca nu ati uitat nimic.
Dul(Dulce Maria)-Mendiga vieja....
Matilda-Ai spus ceva Dul?
Dul-No Miss!Nada!
Matilda-Asa credeam si eu.
La sfarsitul orelor
Matilda(strangandu-si lucrurile)-Pregatiti-va!Maine dam inca 3 teste.
Dul-Ay!La odio!
Ucker-Esa vieja esta loca!
Annie-Que horor!Trebuie sa invatam toata ziua.N-o sa mai avem timp pentru nimic.
Cassandra-Dul..noi aveam de incheiat o discutie...


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 5-partea 2
"School and School"

Cassandra(Avril Lavigne)-Dul..noi aveam de incheiat o discutie...
Dul(Dulce Maria)-Aaaa...da..Hai sa mergem sa dicutam in alta parte..
Cassandra-De ce?
Dul-De aia!Misca mai repede!
Annie(Anahi)-De ce se comporta Dul asa cu Cassandra?
Mai(Maite)-Nu stiu!
Dul-Uite ce e printeso.Daca te mai prind stand langa Ucker,macar o singura data..iti promit ca nu o sa mai ai nici-un fir de par in cap!
Cassandra-O!Dul!Nu cumva te-ai indragostit de Ucker?
Dul-Ce spui vierme?
Cassandra-Adevarul,Dul!
Dul-Nu ma face sa rad...
Cassandra-Ti-e frica de adevar,Dul!Nu vrei sa recunoasti,dar il iubesti pe Ucker.Mereu am crezut ca esti indragostita de Poncho,dar acum mi-am dat seama ca nu e asa...
Cassandra pleaca.
Dul-Bitch!
Annie-Ai terminat conversatia cu Cassandra?
Dul-Da.
Annie-Despre ce vorbeati?
Dul-Nu conteaza.
Mai-Ce ati zice sa mergem la cumparaturi?
Dul-Nu pot!Avem de invatat.
Mai-Eu am terminat.
Annie-Eu nu.Nu toata planeta e la fel de desteapta ca tine...
Mai-Da...presupun...
Annie-Ay!!!Temele astea sunt insuportabile!Nu inteleg nimic!

Alejandro(Dereck James)-Buna,Annie!Ce faci?
Annie-Scriu!In caz ca n-ai observat!
Alejandro-Eu mi-am terminat temele.Daca vrei te pot ajuta.
Annie-Vrei!Chiar ai putea?Pentru ca eu sunt foarte ocupata.

Alejandro-Sigur!Nici-o problema!
Annie-Ms Ale!Esti un scump!
Annie pleaca.
Alejandro-(visator)Mi-a spus ca sunt un scump.....
Chris(Christian)-Si daca vine aici ce ii vei spune?
Poncho(Poncho)-Nu stiu.Dar oricum nu va veni.
Se aude un ciocanit in usa.
Chris-Eu nu as fi prea sigur...
Poncho(deschizand usa)-Oricum nu va veni.Asa ca...
Annie-Holla Poncho!
Poncho-Annie?Ce cauti aici?
Chris-Eu mai bine as pleca.
Annie-Am venit sa-ti multumesc pentru ceea ce mi-ai spus ieri...
Poncho-Nu ai pentru ce...
Annie-Cum sa nu am?Cuvintele tale au fost incurajatoare.Si am venit sa-ti mai spun ca-mi pare rau...
Poncho-Pentru ce?
Annie-Poncho...eu...m-am comportat foarte urat cu tine.Te rog sa ma ierti...
Poncho-Ti-am spus ca nu am pentru ce sa te iert.Nu mi-ai gresit cu nimic...
Annie-Multumesc...(il imbratisa)
Era un sentiment atat de puternic incat parca erau lipiti.Dar acest sentiment era iubire pura sau o prietenie puternica?


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Din episodul urmator:
Dul(Dulce Maria)-Am terminat de invatat!Ce bine...(intra in camera si il vede pe Alejandro scriind)(tipand)Ce cauti aici???
Alejandro(Dereck James)-Scriu!

Ucker-Ay Dul!De ce esti bosumflata?
Dul-Ay Ucker!De ce esti tampit?

Mai-Pentru ca Annie e in camera lui Poncho?
Dul-(tipand)Cee??

Poncho-(apropiindu-se de ea)Annie..multi baieti sunt indragostiti de tine,dar tu nu ii vezi...


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
la 17:30 prima parte si la 18:30 a 2-a parte...daca va place mai pun daca nu...

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
m1ky_16
Moderator

Din: VONDY WORLD
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 20636
dragutz...moamna ce de ep ai poos

_______________________________________
Si superiasQue pudeoMorir por ti...
  un comm pls

pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 6-partea 1
"Problemas"

Dul(Dulce Maria)-Am terminat de invatat!Ce bine...(intra in camera si il vede pe Alejandro scriind)(tipand)Ce cauti aici???
Alejandro(Dereck James)-Scriu!
Dul-Aha!Sa reformulez intrebarea.Ce cauti in camera mea scriind?
Alejandro-Annie avea putina treaba si m-am oferit sa ii fac eu temele.
Dul-Aha.(gandind)Buna tactica!Eu de ce nu m-am gandit la asta?
Alejandro-Dul!Cand o vezi pe Annie poti sa-i spui ca i-am terminat temele?
Dul-Desigur!
Mai(Maite)-Buna Ale!
Alejandro-Buna!
Mai-(razand)Ce e cu asta?
Dul-(razand)Nu stiu!Annie l-a pus sa-i faca temele!
Mai-Buna tactica!As vrea si eu un baiat care sa-mi faca temele...
Dul-Da...Saracul...e atat de indragostit de Annie...Hai sa-l lasam sa viseze.
Mai-Frumoase vise..
Dul si Mai incep sa rada.
Ucker(Christopher)-Buna fetelor!
Dul-Ce mai vrei si tu?
Ucker-Ay Dul!De ce esti bosumflata?
Dul-Ay Ucker!De ce esti tampit?
Mai-Mai bine as pleca..
Ucker-Bune glume,dar...nu ma amuza.
Mai il vede pe Chris.
Mai-Buna Chris!Ce cauti aici?De ce nu esti in camera?
Chris(Christian)-Aceiasi intrebare voiam sa ti-o pun si eu.Pai..Annie si Poncho stau de vorba.Dar s-ar putea sa  nu stea doar de vorba...
Mai-Ay Chris!Nu fi prost...
Chris-Si tu?Ce cauti aici?
Mai-Ucker si Dul vorbesc.Defapt nu vorbesc...se cearta.
Chris-Ca intotdeauna..
Mai-(tipand)Ce-ai spus?Annie si cu Poncho?Iar Ucker vine sa o caute....Ay no!Nu e bine..Nu e bine deloc...Dute si da-o afara pe Annie.Eu ma duc sa-l incetinesc pe Ucker.
Dul-Deci...de ce ai venit?Nu-mi spune ca ai venit sa ma vezi pe mine..ca nu te cred..
Ucker-Chiar daca nu ma crezi..am venit si de asta..Unde e Annie?Credeam ca e aici..
Dul-Annie?Nu stiu..
Ucker-Am s-o caut mai tarziu..Ma duc in camera.
Mai-Buna Ucker!Pleci?Deja?Poate Annie e la baie...Da!Asa e!E la baie..Da..
Dul-Nu,nu e la baie!
Mai ii face semne lui Dul sa taca.
Dul-Ce e Mai?Ce-ai patit?Te simti bine?
Mai-Nimic.Ce vrei sa spui cu asta?Stai jos Ucker!Annie trebuie sa soseasca!
In timp ce Ucker asteapta Dul si Mai susotesc ceva.
Mai-Taci!Trebuie sa-l tinem pe Ucker cat mai mult aici.
Dul-De ce??
Mai-Pentru ca Annie e in camera lui Poncho!!!


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
pun acum si ultima parte pentru ca trebuie sa plec in curand...

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 6-partea 2
"Problemas

Mai-Pentru ca Annie e in camera lui Poncho?
Dul-(tipand)Cee??
Ucker-Ce?
Dul-Nimic,nimic!
Mai-Taci!
Dul-Dar ce cauta acolo?
Mai-Nu stiu!Trebuie sa-l tinem pe Ucker aici cat mai mult timp.Pana vine Annie.
Dul-Dar oare de ce sta atat de mult Annie acolo?
Mai-Nu stiu..Daca...
Dul-Ce?Te-ai tacanit?
Annie-Si..ce ai mai facut?
Poncho-Nimic..
Annie-Cum te intelegi cu iubita ta?
Poncho-Care iubita?
Annie-Perla!Obvio!Cine altcineva?
Poncho-Perla?No Annie!Perla e ca un fel de prietena...
Annie-Aaa...
Poncho-Dar tu..cum te intelegi cu Ucker?
Annie-Bien...Destul de bine...
Poncho-Pareti foarte indragostiti...
Annie-Da...Mai bine plec..l-am lasat pe Ale scriindu-mi temele...
Poncho-Iti face temele?
Annie-A vrut sa ma ajute...Oricum nu inteleg nici-o boaba din temele alea..
Poncho-Iti face temele...se vede ca e indragostit de tine..
Annie-Nu!Suntem prieteni foarte buni...
Poncho-(apropiindu-se de ea)Annie..multi baieti sunt indragostiti de tine,dar tu nu ii vezi...


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
DeeDee
the best user

Din: uckerlandia
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 897
eeee super super!bv..ma bucur k m-ai ascultat

_______________________________________



pus acum 16 ani
   
maria_rbd
Ucker's Girlfriend

Din: el mundo de los fuertes
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1308

DeeDee a scris:

eeee super super!bv..ma bucur k m-ai ascultat

e super are dreptate my cole


_______________________________________

Zilele trec, si ma gandesc Ca-mi va fi dor de tot ce traiesc. Primii fiori, chefuri mereu. Stiu ca voi dori sa fiu alaturi de colegii mei Aceleasi emotii sa impart mereu cu ei Sa stau in banca mea de la geam Priviri sa-i fur profesorului ce-l iubeam Sa alerg pe coridoare cu prietenele mele Parintii sa ma certe daca iau note rele Sa ma inrosesc cand un baiat in ochi ma priveste Suparata sa fiu cand cineva un 2 primeste La tabla sa ies cand vine ora preferata Cat mai aproape de proful ce m-a fermecat Sa ies in evidenta ca sunt cea mai pregatita Numai eu sa stiu ca sunt indragostita.

pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139

DeeDee a scris:

eeee super super!bv..ma bucur k m-ai ascultat

pai...cum puteam sa te refuz..:P =D


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
pun acum si ep de azi ptc trebuie sa plec si ma intorc maine...

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 7-partea 1
"Amigos para siempre,una realidad o una mentira?"

Annie(Anahi)-Poncho...yo...
Dar cuvintele erau de nefolos.Atractia dintre cei doi era mult prea puternica.

Chris-(intrand)Scuza-ma Annie,dar...Oups...cred ca am intrat intr-un moment prost...
Annie-Chris..yo(fugi plangand)
Dul(Dulce Maria)-Annie!De ce plangi?
Ucker(Christopher)-Holla Annie!
Annie-Lasati-ma in pace!Pleaca Ucker!Nu vreau sa vorbesc cu nimeni!
Pana acum viata ei era perfecta.Avea un iubit pe care credea ca il va iubi mereu..familiile lor se intelegeau perfect.Oare de ce o ingrozea faptul ca este iubita lui Ucker?Aceiasi intrebare si-o punea incotinuu..
Ucker-Bine...daca vrei...voi pleca
Dul-Ucker!Asteapta!
Ucker-Ce e Dul?
Dul-Annie,nu se simte bine..ceea ce spune acum o spune pentru ca e suparata..
Ucker-De ce e suparata?Nu inteleg.
Dul-Nu stiu!Dar voi afla.Orice ar fi..Nu lua in seama ceea ce spune e acum..
Ucker-(imbratisand-o)Ms Dul!Esti o prietena adevarata.
Dul-Da...o prietena...
Mai-Oare de ce se comporta Annie asa?

Dul-Nu stiu!Ai vazut si tu ca a inceput sa planga.Daca i-a facut ceva Poncho?
Mai-Nu Dul..Mi hermanito nu i-ar putea face nimic..
Annie-(trista)Mai,Dul..stiu ca vorbiti despre mine..
Mai-Annie..tu..nu dormeai?
Annie-Nu!Nu pot sa dorm..
Dul-Annie!Mi-am adus aminte sa-ti spun.Ale mi-a spus ca ti-a terminat temele.Apropo!Buna tactica!
Annie-(zambind)Ms!
Mai-Annie...de ce plangeai?
Annie-Nu conteaza..

A 2-a zi

Ep 7-partea 2
"Amigos para siempre,una realidad o una mentira?"

A 2-a zi
Poncho-Annie!Annie!Asteapta!
Annie-Que queres Poncho?
Poncho-Voiam sa-mi cer scuze pentru aseara...
Annie-Nu Poncho!Eu trebuie sa-mi cer scuze...A fost vina mea..
Poncho-Nu Annie..Oricum...Amigos?
Annie-Amigos para siempre!

Valentina(Diana Neira)-Que tarada es nuestra maestra,no?
Alexa(Alexis Bledel)-Da...Astazi avem 3 teste...Ai invatat?
Valentina-Da...
Alexa-Eu am invatat 4 ore..Ma si plictisisem de atata invatat...Tu?
Valentina-Pai...am invatat cam...20 de minute..
Alexa-Cee???Si stii macar ceva?
Valentina-Pai...
Douglas(Ricardo Abarca)-Buna Valentina,Alexa!
Alexa-Ok!Pa,pa!
Valentina-Buna...!
Douglas-Ce-ai mai facut?
Valentina-Mai nimic...stii si tu..fleacuri..Tu?
Douglas-Cam la fel..

Valentina-Aha...Sa mergem,sa nu intarziem la ora...


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
am sa fac ceva schimbari ptc mi-am dat seama ca le acord prea multa atentie Los A.

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
alina_rbd
the biggest fan

Din: ...who knows???...
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 576
super,super tare wn ta...astep ur episoade      

_______________________________________
R
BD


pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
srry ca n-am mai intrat de mult dar...am fost foarte ocupata cu invatatul am mai avut niste treburi pe la scoala si..n-am mai avut timp pentru nimic...Acum chiar ca nu am nici-un pic de imaginatie pentru un ep nou..dar am un ep in caz de urgenta...il am pastrat de mult...Nu e prea reusit...dar...e mai bine decat nik.

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139

Annie_the best a scris:

srry ca n-am mai intrat de mult dar...am fost foarte ocupata cu invatatul am mai avut niste treburi pe la scoala si..n-am mai avut timp pentru nimic...Acum chiar ca nu am nici-un pic de imaginatie pentru un ep nou..dar am un ep in caz de urgenta...il am pastrat de mult...Nu e prea reusit...dar...e mai bine decat nik.
Il pun imediat

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 8-partea 1

Monica(Vanessa Villela)-Holla Chris!
Chris(Christian)tipa.
Monica-Ay Chris...Nu-mi spune ca te-am speriat.
Chris-Nu!Nu!Deloc...Nu m-ai speriat..De ce crezi asta?
Monica-Pentru ca ai tipat.
Chris-Eu?Eu am tipat?Ti s-a parut..Trebuie sa plec..
Mai(Maite)-Chris!Chris!
Chris-Ce vrei?
Mai-Ce s-a intamplat aseara?

Chris-La ce te referi?
Mai-Cum la ce ma refer?
Chris-Aaaa...La chestia aia...Da..da...Care chestie?
Mai-(enervandu-se)Nu fi prost..Chris!Ce s-a intamplat cu Annie si Poncho?
Chris-Aaaa..Da!Cand am intrat in camera...
Dul(Dulce Maria)-Aha...Fa-ma sa inteleg Tony!Deci..trebuie sa o mut cu 90 de grade la dreapta?
Antonio(Edy Vilard)-No!Greu mai intelegi Dul...
Mai-(tipand)Ceee???
Dul-Scuza-ma Tony!Continuam lectia asta mai tarziu..poate maine...
Antonio-Nici o problema!
Dul-Mai,ce s-a intamplat?
Mai-Annie...Annie...
Dul-Ce s-a intamplat cu Annie?

Ep 8-partea 2

Dul-Ce s-a intamplat cu Annie?
Chris-Annie s-a sarutat cu Poncho!!!I-am vazut eu aseara!
Dul-No manches!De asta Annie era atat de trista..
Dul,Chris si Mai ii vad pe Annie si pe Poncho venind din aceiasi directie.
Mai-Annie..dar voi nu erati certati?
Annie-Nu!(zambind)Suntem cei mai buni prieteni..
Ponho-Da!
Dupa 3 zile
Dul-E week-end!Super!!!!Ma saturasem de atata invatat...
Mai-Da...
Annie-Obositoooor....Trebuie sa vina soferul sa ma duca acasa,dar vad ca intarzie..
Mai-La mine a sosit.Bye girls!Ne vedem luni.
Dul-Pa!Ma bucur ca te-ai impacat cu Poncho!
Annie-Da..Dul!Tie...iti place Poncho,nu?
Dul-Nu!Bineinteles ca nu!Suntem prieteni foarte buni.Credeam ca stii asta.
Annie-Voiam sa stiu...
Dul-De ce?Annie...nu cumva iti place Poncho mai mult decat ca prieten?
Annie-No Dul...No seas tarada...Hai ca plec.Pa!
Dul-E tare greu sa recunosti realitatea...Dar..ce sa faci..?

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
DeeDee
the best user

Din: uckerlandia
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 897
cum sa nu fie reusit?e marfaa rau !bv!

_______________________________________



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139

DeeDee a scris:

cum sa nu fie reusit?e marfaa rau !bv!

Ms mult =D


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
In ep 5,dupa cum ati vazut a aparut un personaj nou.Profesoara Matilda.
Madonna-Matilda Webster-35 ani

Matilda este profesoara de istorie in colegiul Rebelde School.Este foarte dura cu elevii deoarece ii vede ca pe niste paraziti care nu fac altceva decat sa cheltuiasca banii parintilor lor.Se baga in vietile lor personale pentru ai rani.Daca ar afla un secret al cuiva dintre elevi nu ar mai sta pe ganduri si l-ar spune tuturor pentru al rani.

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Din episodul urmator:
Norma-Si de ce te-ai mai insurat cu mine daca sunt nebuna?Acum regreti,nu?
Renato-Plec la fabrica!Anunta-ma cand te simti mai bine!

Antonio(Eddy Vilard)-Mama!Nu mai sunt un copil!Stiu ce se petrece in casa asta.Stiu!Stiti ceva?Ma bucur ca m-ati trimis la un colegiu.Asa nu sunt nevoit sa ascult certurile voastre zilnice.Plec in camera mea.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
andrux
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 34
ast next ep

_______________________________________
anny ~tu magia lo puede todo~
~i do i do i belive in fairies~


pus acum 16 ani
   
andrux
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 34
app mie imi place k le acorzi atentie lui"los a" ce ate a fst faza cu los p    

_______________________________________
anny ~tu magia lo puede todo~
~i do i do i belive in fairies~


pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
urmatorul ep e maine.E gata deja.Maine il pun.Sau sa-l pun azi?Nu stiu...Cred ca e mai bine maine... 

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
DeeDee
the best user

Din: uckerlandia
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 897

Annie_the best a scris:

urmatorul ep e maine.E gata deja.Maine il pun.Sau sa-l pun azi?Nu stiu...Cred ca e mai bine maine... 
puneeeeeeee-l  

_______________________________________



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139

DeeDee a scris:


Annie_the best a scris:

urmatorul ep e maine.E gata deja.Maine il pun.Sau sa-l pun azi?Nu stiu...Cred ca e mai bine maine... 
puneeeeeeee-l  

bn il pun.il pun ptc mi-ai cerut tu.    


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 9-partea 1
"Novedades"

Norma(Angelina Jolie)-Vei fi cel mai faimos fotomodel!
Renato(Fernando Colunga)-Fii serioasa!Nu-i mai baga copilului atatea porcarii in cap.Numai femeile au aceste "slujbe".Daca pot sa le zic asa...
Norma-Faci discriminare!Asta faci!Sunt sute de barbati care lucreaza astfel!
Renato-Lucreaza?Asta numesti tu munca?Sa te fatai pe o pasarela de colo-colo?Esti mai nebuna decat credeam.
Norma-Si de ce te-ai mai insurat cu mine daca sunt nebuna?Acum regreti,nu?
Renato-Plec la fabrica!Anunta-ma cand te simti mai bine!
Norma-Nu mai vorbi asa in fata copilului.
Antonio(Eddy Vilard)-Mama!Nu mai sunt un copil!Stiu ce se petrece in casa asta.Stiu!Stiti ceva?Ma bucur ca m-ati trimis la un colegiu.Asa nu sunt nevoit sa ascult certurile voastre zilnice.Plec in camera mea.
Renato-Fiule....
Antonio-Am mult de invatat!Va rog...Nu ma deranjati!
Norma-Asta e numai din vina ta!
Renato-Mai taci,Norma!
In casa familiei Regnosa de Castillo

Annie-Mama,tata!Hello!Carlotita!
Carlota(Joss Stone)-Spuneti,domnisoara!
Annie-Carlota,unde sunt parintii mei?Adineauri erau aici!Peste 6 ore trebuie sa ma intorc la scoala si vreau sa-mi iau la revedere de la ei.
Carlota-Domnul si Doamna Regnosa de Castillo au plecat la o petrecere.Mi-au spus sa va dau acesti bani.
Annie-Bani,bani si iarasi bani.Numai la bani se gandesc.In loc sa mai stea putin cu mine,nu..ei trebuie sa plece la o petrecere!Macar puteau sa ma ia si pe mine..
Cassandra(Avril Lavigne)Planul meu nu va da gres!
Sabrina(Ludwika Paleta)La ce te referi?
Cassandra-Nu e treaba ta!Dar daca esti atat de curioasa...Iti spun!Dar daca sufli o vorba....
Sabrina-Nu sunt turnatoare.
Cassandra-Am un plan pentru a-l face pe Ucker sa ma placa!
Sabrina-Parca ziceai ca e topit dupa tine.
Cassandra-Cand am spus asta?
Sabrina-Nu mai stiu exact...Dar stiu sigur ca mi-ai spus!
Cassandra-Ay!Ti-am spus,nu ti-am spus.Ce mai conteaza?Tot una e!
Sabrina-Si..cum e planul tau?
Cassandra-Ma crezi atat de proasta incat sa-ti spun?
Sabrina-Pai...
Cassandra-Nu mai spune nimic.
Sabrina-Cine o sa ma impiedice?
Cassandra-Eu!
Sabrina-Aha..Tu si ce armata?
Paola(Victoria Ruffo)-Fetelor!Eu si tatal vostru trebuie sa mergem la o petrecere fabuloasa!Ne luam de pe acum la revedere de la voi.
Carlos(Cesar Evora)-Nu am spus niciodata ca merg la petrecerea aia.E foarte plictisitor.
Paola-Dragul meu!Asculta ce-ti spun!Daca nu mergi iti promit ca nu-ti mai adresez nici-un cuvant!
Carlos-Ce amenintare!Fetelor,noi mergem la petrecere.
Sabrina-Parca spuneai ca nu vrei sa mergi.
Carlos-Vedeti si voi cum ma ameninta mama voastra.Am de ales?
Cassandra&Sabrina-Nu prea...
Cassandra&Sabrina rad.
A doua zi la scoala.
Directorul-Stimati elevi!V-o prezint pe noua voastra colega.Eleva Emiliana Rivera Penlipe.

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139

Annie_the best a scris:

Ep 9-partea 1
"Novedades"

Norma(Angelina Jolie)-Vei fi cel mai faimos fotomodel!
Renato(Fernando Colunga)-Fii serioasa!Nu-i mai baga copilului atatea porcarii in cap.Numai femeile au aceste "slujbe".Daca pot sa le zic asa...
Norma-Faci discriminare!Asta faci!Sunt sute de barbati care lucreaza astfel!
Renato-Lucreaza?Asta numesti tu munca?Sa te fatai pe o pasarela de colo-colo?Esti mai nebuna decat credeam.
Norma-Si de ce te-ai mai insurat cu mine daca sunt nebuna?Acum regreti,nu?
Renato-Plec la fabrica!Anunta-ma cand te simti mai bine!
Norma-Nu mai vorbi asa in fata copilului.
Antonio(Eddy Vilard)-Mama!Nu mai sunt un copil!Stiu ce se petrece in casa asta.Stiu!Stiti ceva?Ma bucur ca m-ati trimis la un colegiu.Asa nu sunt nevoit sa ascult certurile voastre zilnice.Plec in camera mea.
Renato-Fiule....
Antonio-Am mult de invatat!Va rog...Nu ma deranjati!
Norma-Asta e numai din vina ta!
Renato-Mai taci,Norma!
In casa familiei Regnosa de Castillo
http://img26.picoodle.com/img/img26/9/9 ... 2055b9.jpg
Annie-Mama,tata!Hello!Carlotita!
Carlota(Joss Stone)-Spuneti,domnisoara!
Annie-Carlota,unde sunt parintii mei?Adineauri erau aici!Peste 6 ore trebuie sa ma intorc la scoala si vreau sa-mi iau la revedere de la ei.
Carlota-Domnul si Doamna Regnosa de Castillo au plecat la o petrecere.Mi-au spus sa va dau acesti bani.
Annie-Bani,bani si iarasi bani.Numai la bani se gandesc.In loc sa mai stea putin cu mine,nu..ei trebuie sa plece la o petrecere!Macar puteau sa ma ia si pe mine..
Cassandra(Avril Lavigne)Planul meu nu va da gres!
Sabrina(Ludwika Paleta)La ce te referi?
Cassandra-Nu e treaba ta!Dar daca esti atat de curioasa...Iti spun!Dar daca sufli o vorba....
Sabrina-Nu sunt turnatoare.
Cassandra-Am un plan pentru a-l face pe Ucker sa ma placa!
Sabrina-Parca ziceai ca e topit dupa tine.
Cassandra-Cand am spus asta?
Sabrina-Nu mai stiu exact...Dar stiu sigur ca mi-ai spus!
Cassandra-Ay!Ti-am spus,nu ti-am spus.Ce mai conteaza?Tot una e!
Sabrina-Si..cum e planul tau?
Cassandra-Ma crezi atat de proasta incat sa-ti spun?
Sabrina-Pai...
Cassandra-Nu mai spune nimic.
Sabrina-Cine o sa ma impiedice?
Cassandra-Eu!
Sabrina-Aha..Tu si ce armata?
Paola(Victoria Ruffo)-Fetelor!Eu si tatal vostru trebuie sa mergem la o petrecere fabuloasa!Ne luam de pe acum la revedere de la voi.
Carlos(Cesar Evora)-Nu am spus niciodata ca merg la petrecerea aia.E foarte plictisitor.
Paola-Dragul meu!Asculta ce-ti spun!Daca nu mergi iti promit ca nu-ti mai adresez nici-un cuvant!
Carlos-Ce amenintare!Fetelor,noi mergem la petrecere.
Sabrina-Parca spuneai ca nu vrei sa mergi.
Carlos-Vedeti si voi cum ma ameninta mama voastra.Am de ales?
Cassandra&Sabrina-Nu prea...
Cassandra&Sabrina rad.
A doua zi la scoala.
Directorul-Stimati elevi!V-o prezint pe noua voastra colega.Eleva Emiliana Rivera Penlipe.


Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
am cam gresit ceva....ca sa vedeti poza apasati pe link.sorry  

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Urmatoarea parte va fi la 18:30

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
o pun acum ptc mai tarziu nu pot intra pe net.
Ep 9-partea 2
"Novedades"

Directorul-Stimati elevi!V-o prezint pe noua voastra colega.Eleva Emiliana Rivera Penlipe.
Emiliana(Britney Spears)Dar imi puteti spune Ema.Daca imi spuneti Emiliana o sa ma prefac ca nu va aud.
Directorul-Am inteles cu totii asta.Te poti aseza in ce banca doresti.
Emiliana-Thanks!
Dul(Dulce Maria)-Cine se crede asta?Infumurata mai e..
Annie(Anahi)-Deja imi e antipatica.
Mai(Maite)Tuturor ne e!Fii sigura!
Directorul-Regnosa,Marinas si Palacios!De ce nu spuneti tuturor ce aveti de spus.Se pare ca e foarte interesant.
Mai-Pai...noi..
Dul-Voiam sa-i uram "Bun venit"noii noastre colege.
Annie-Asa e!
Emiliana-Ms!Sper sa ne intelegem bine..desi..nu cred.Sunteti mult prea inferioare pentru mine.
Annie-Deja o urasc.
Va las sa va faceti ora de geografie in liniste.
Perla(Genesis Rodriguez)In sfarsit a plecat!Iar noi nu avem profesor de geografie.Asta inseamna ca ora aceasta nu facem geografie.
XXX-Nu as fi prea sigur domnisoara.
Emiliana-Tu?


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Britney Spears-Emiliana Rivera Penlipe

Emiliana sau Ema cum vrea sa i se spune,este o fata foarte frumoasa si ambitioasa.Nimic nu-i scapa.Crede ca toti sunt prea inferiori pentru ea.S-a transferat de la vechea scoala pentru ca a avut o aventura cu un profesor iar mai tarziu nu a stiut cum sa mai scape de el si de asta s-a transferat.Se considera cea mai frumoasa si crede ca intotdeauna are dreptate.Nu prea are prieteni.Pentru a fi cea ma populara isi cumpara prietenii:cu bani,lucruri materiale etc.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
DeeDee
the best user

Din: uckerlandia
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 897
super super!

_______________________________________



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
scz k n-am mai intrat de mult dar cu scoala asta...nu am prea avut timp pentru nimic.Episoadele vor fi mai scurte si nu vor fi foarte interesante..srry!n-am ce face..

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 10
"El profesor"

XXX-Numele meu este Leonardo Duarte,si sunt noul vostru profesor de geografie.As vrea sa va prezentati.Incepem de aici.Cum te numesti domnisoara?
Emiliana(Britney Spears)-Numele meu este Ema Rivera Penlipe.
Leonardo(Christian Meier)-Ti s-a mai spus ca esti foarte frumoasa?
Emiliana-Cred ca nu e treaba dv daca mi s-a spus sau nu!

Leonardo-Incercam sa-ti fac un compliment.Oricum!Sa continuam cu prezentarile.
Annie(Anahi)Simpatic profu,nu?
Dul(Dulce Maria)Nu stiu..Poate.

La sfarsitul orei can elevii ieseau din sala de clasa profesorul astepta pe cineva anume.
Leonardo-Holla belleza!
Emiliana-De unde stiai ca sunt aici?
Leonardo-Sa spunem ca am ghicit.Ti-am simtit dorul dupa ce ai plecat.
Emiliana-Serios?
Leonardo-Dar tu?Tu mi-ai simtit lipsa?
Emiliana-Mai conteaza?
Leonardo-Apropo de ce ai plecat?
Emiliana-Ca sa scap de tine!E buna explicatia asta?
Leonardo-Zgarii mai tare ca o pisica!Iti aduci aminte ca ne placea sa ne jucam de-a soarecele si pisica?
Emiliana-Ai imbatranit Leo!Nu-mi mai placi.
Leonardo-Cum poti sa ma arunci ca pe o pereche de cioarapi vechi?
Emiliana-Foarte simplu!(impingandu-l)Uite asa!
Leonardo-Fata asta...mereu mi-a placut!N-am s-o las sa-mi scape!Imi place din ce in ce mai mult...
Perla(Genesis Rodriguez)Hei!Imi placi!Ce-ai zice sa ne imprietenim?
Emiliana-Poate...Mai vedem..Nu se stie niciodata.
Perla-Ce ai zice sa megem la un suc?
Emiliana-Nu stiu...
Melissa(Ana Layevska)-Haide!Doar suntem colege de camera!
Emiliana-(plictisita)Serios?
Melissa-Da!Am vazut lista!
Emiliana-Bine...C'mon girls!

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Christian Meier-Leonardo Duarte-32 ani

Ii plac fetele tinere si cu cat mai multe forme...A fot profesor la scoala in care Ema a fost eleva."Se intelegeau"foarte bine.Acum ca a venit la Rebelde School un colegiu cu multe fete frumoase,este sigur ca va gasi o fata care s-o inlocuiasca pe Ema,sau mai multe.

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Din ep urmator:
Dul(Dulce Maria)Stii ce ma enerveaza cel mai mult?
Ucker(Christopher)Ce anume?

Ucker-Chiar asa?Nu mai spune.Credeam ca tot rosul asta din parul tau ti-a afectat creierul.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
maine vine urmarorul episod...imi cer inca o data scuze pt episoadele scurte..Dar nu am timp deloc.

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
DeeDee
the best user

Din: uckerlandia
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 897
super!

_______________________________________



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 11
"Niciodata sa nu zici niciodata"

Dul(Dulce Maria)Stii ce ma enerveaza cel mai mult?
Ucker(Christopher)Ce anume?
Dul-Iti dau o incercare ca sa ghicesti.

Ucker-Stai sa ma gandesc.
Dul-Tu?Gandesti?Asta chiar ca e o noutate.
Ucker-Chiar asa?Nu mai spune.Credeam ca tot rosul asta din parul tau ti-a afectat creierul.
Mai(Maite)-Gata!Gata!Calmati-va!Nu rezolvati nimic certandu-va!De ce nu va impacati?Asa puteti sa va apropiati mai mult,si poate...poate...
Dul-Nici-un cuvant in plus,Mai!
Ucker-Revino pe planeta Mai!
Dul-Uite cine vorbeste!Cel ce pluteste prin Cosmos!
Ucker-Ideea e ca eu si Dul nu ne vom intelege niciodata!
Dul-Niciodata!
Mai-Of!Ce ma fac eu cu voi?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ucker-Ideea e ca eu si Dul nu ne vom intelege niciodata!
Dul-Niciodata!
Niciodata sa nu spui niciodata.

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Sper sa va placa....am sa incerc sa fac episoade mai lungi...

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
din episodul urmator:
Poncho-Voiam sa va anunt sa nu va duceti diseara sa va uitati la vre-un film sau ceva.
Annie-De ce?E o tara libera.Putem sa ne uitam la ce vrem noi.
Poncho-Diseara e un meci de fotbal si eu,Chris si Ucker nu vrem sa-l pierdem.
Annie-Aha.Pai..va trebui sa va schimbati planurile pentru ca eu,Mai si Dul vrem sa ne uitam diseara la un film.Ok?

Sabrina(Ludwika Paleta)Mai!Cassandra are un plan pentru a-l cuceri pe Ucker.

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 12
"Neintelegeri"
Annie(Anahi)-Trezeste-te somnoroaso!E dimineata!In curand incep orele.
Mai(Maite)-Nu...nu...nu am chef de scoala.
Dul-(Dulce maria)Te simti bine?
Mai-Da...dar nu am dormit prea bine?
Annie-De ce?
Mai-Pentru ca cineva a vorbit in somn.
Annie-Oupsi....Sorry!
Dul-Si ce a vorbit in somn?
Mai-Nu a vorbit!A mormait.
Dul rade.
Annie-De ce razi?E normal,nu?
Dul&Mai rad din ce in ce mai tare.
Poncho(Poncho)-Buna fetelor!
Dul-Buna Poncho!Dar ce cauti aici?
Poncho-Voiam sa va anunt sa nu va duceti diseara sa va uitati la vre-un film sau ceva.
Annie-De ce?E o tara libera.Putem sa ne uitam la ce vrem noi.
Poncho-Diseara e un meci de fotbal si eu,Chris si Ucker nu vrem sa-l pierdem.
Annie-Aha.Pai..va trebui sa va schimbati planurile pentru ca eu,Mai si Dul vrem sa ne uitam diseara la un film.Ok?
Poncho-De ce trebuie voi mereu sa faceti ce vreti?
Annie-Pentru ca asa e legea.Fetele au prioritate.
Poncho-(sarcastic)Nu mai spune.
Annie-Ba o spun.Cine o sa ma impiedice?
Dul(Dulce Maria)l-Hei,hei,hei!Calmati-va!Parca va impacasera-ti!
Annie&Poncho-Nu te baga!
Dul-Scuze...
Poncho pleaca
Mai(Maite)-Annie...scuze,dar...ce film este diseara?
Annie-Nu stiu.Trebuie sa fie ceva.Am spus ca diseara ne uitam la ceva doar ca sa nu-i fac pe plac astuia.
Dul-Pai..hai sa ne pregatim pentru film.Ai facut programare?
Annie-Nu.
Mai-Grabeste-te!Poate Poncho a ajuns deja acolo.

Sabrina(Ludwika Paleta)Mai!Cassandra are un plan pentru a-l cuceri pe Ucker.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Din episodul urmator:

Dul-Nenorocita aia...Cand o prind...
Mai-De ce te intereseaza atat de mult Ucker?

Dul-Aha...Deci..(cu un glas infricosator)nu iti va fi frica de monstri care ies din televizor!
Mai-(tipand)Nu!

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
maria_rbd
Ucker's Girlfriend

Din: el mundo de los fuertes
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1308
ii supoer

_______________________________________

Zilele trec, si ma gandesc Ca-mi va fi dor de tot ce traiesc. Primii fiori, chefuri mereu. Stiu ca voi dori sa fiu alaturi de colegii mei Aceleasi emotii sa impart mereu cu ei Sa stau in banca mea de la geam Priviri sa-i fur profesorului ce-l iubeam Sa alerg pe coridoare cu prietenele mele Parintii sa ma certe daca iau note rele Sa ma inrosesc cand un baiat in ochi ma priveste Suparata sa fiu cand cineva un 2 primeste La tabla sa ies cand vine ora preferata Cat mai aproape de proful ce m-a fermecat Sa ies in evidenta ca sunt cea mai pregatita Numai eu sa stiu ca sunt indragostita.

pus acum 16 ani
   
andrux
Membru

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 34
we want the next ep.....cat mai rapid repedeeeeeeeeeeeeeeeeeeee        

_______________________________________
anny ~tu magia lo puede todo~
~i do i do i belive in fairies~


pus acum 16 ani
   
m1ky_16
Moderator

Din: VONDY WORLD
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 20636

andrux a scris:

we want the next ep.....cat mai rapid repedeeeeeeeeeeeeeeeeeeee        

IDEM!!!!


_______________________________________
Si superiasQue pudeoMorir por ti...
  un comm pls

pus acum 16 ani
   
DeeDee
the best user

Din: uckerlandia
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 897
ssuuuuupeeeer!

_______________________________________



pus acum 16 ani
   
prinzesschen
diva oficial

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3895
interesant...

_______________________________________
(Empezar desde cero Encendiendo el fuego Que me pone a temblar Comenzando de nuevo)



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
multumesc pentru posturi!Chiar aveam nevoie de niste incurajari.Pun imediat ep.

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 13

Dul-Nenorocita aia...Cand o prind...
Mai-De ce te intereseaza atat de mult Ucker?
Dul-Pe mine?Mai..nu fi paranoica.E evident ca nu ma intereseaza Ucker.Ma refeream la Annie.Ganditi-va cat de mult va suferi saracuta...
[/url]
Mai-Iti multumim pentru atentionare Sabri.
Sabrina-Pentru nimic.
Annie fuge si ajunge inaintea lui Poncho.
Annie-Ghinion!Ce se intampla Ponchito?(razand)Nu ai noroc?
Poncho-Nu se poate!De ce mi se intampla mie asta?De ce?
In camera lui Poncho,Ucker y Chris]
Ucker(Christopher)-Nu va ramane asa,va asigur.In seara aceasta Annie Dul si Mai vor regreta ca s-au uitat la TV.
Chris(Christian)-Da..nu stii ca uitatul la televizor dauneaza vederii?
Poncho-Probabil...
Annie-Deci,la ce ne uitam?
Dul-La un film de groaza.
Mai-La...la...un film de groaza?
Dul-Da!Ce e?(zambind)Ti-e frica?
Mai-Nu...nu.Cum poti crede asa ceva?Nu..nu.
Dul-Aha...Deci..(cu un glas infricosator)nu iti va fi frica de monstri care ies din televizor!
Mai-(tipand)Nu!
Dul-Bine.Voiam sa ma asigur.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Din episodul urmator:
Ucker(Christopher)-Acum sa ne punem planul in aplicare.Incercati sa le despartiti..
Poncho(Poncho)S-a facut.

Mai tipa


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
alina_rbd
the biggest fan

Din: ...who knows???...
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 576

Annie_the best a scris:

Din episodul urmator:
Ucker(Christopher)-Acum sa ne punem planul in aplicare.Incercati sa le despartiti..
Poncho(Poncho)S-a facut.

Mai tipa


sooper....can dpui next ep..astept


_______________________________________
R
BD


pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 14
"Algo pasa"
La terminarea filmului.
Dul(Dulce Maria)-Fetelor..eu zic sa mergem la culcare.
Annie(Anahi)-Sunt de acord.Sunt foarte obosita...

Mai(Maite)-Duceti-va voi.Eu ma duc sa o intreb pe Sabrina ceva.
Dul-Foarte bine...Sa mergem Annie..
Ucker(Christopher)-Acum sa ne punem planul in aplicare.Incercati sa le despartiti..
Poncho(Poncho)S-a facut.
Se aud pasi...
Mai-Nu aud nici-un pas...nu e nimeni in spatele meu..Calmeaza-te Mai!E doar imaginatia ta.Sa ma calmez..
Zgomotul se aude din ce in ce mai aproape...tot mai aproape...pana cand...
Mai tipa


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Din episodul urmator:
Mai-Te rog lasa-ma!

In camera lui Dul usa se aude scartaind.
Dul-Annie..tu esti?Ti-am spus sa ma lasi sa dorm.

Modificat de Annie_the best (acum 16 ani)


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
maine e urmatorul ep

_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
alina_rbd
the biggest fan

Din: ...who knows???...
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 576

Annie_the best a scris:

maine e urmatorul ep

dabia astept    


_______________________________________
R
BD


pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 15
"Espantoso"
Mai-Te rog lasa-ma!
Chris-Mai,Mai!Eu sunt.Te-ai tacanit?
Mai-Ay!Chris!M-ai speriat ingrozitor.
Chris-Serios?
Mai-Da..
Chris-Atunci te voi speria si mai rau!
Mai tipa...din nou
Annie(Anahi)-Ai auzit asta?
Dul(Dulce Maria)Nu..nu.Nu am auzit nimic.(somnoroasa)Lasa-ma Annie.Vreau sa dorm.
Annie iese din camera fara sa o observe Dul.
Annie-Sunt sigura ca s-a auzit ceva.Sunt absolut sigura!Daca in acest colegiu exista fantome ce bantuie?Nu..nu.Fantomele sunt povesti de speriat copii.Deci nu am de ce sa ma sperii.Sunt mai curajoasa decat cred.O nu!Am inceput sa vorbesc singura.
Annie isi repeta aceiasi fraza in gand:Sunt mai curajoasa decat cred.
La un moment dat...o umbra isi facu aparitia pe neasteptate....
In camera lui Dul usa se aude scartaind.
Dul-Annie..tu esti?Ti-am spus sa ma lasi sa dorm.
Dar cand Dul se intoase sa vada ce se intampla,Annie nu era acolo ci era....


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Din ep urmator:
Annie-Cine e?E cineva?

Poncho-Eu nu am facut nimic.Annie..nu cumva simti pentru mine ceva mai mult decat o simpla prietenie?


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
alina_rbd
the biggest fan

Din: ...who knows???...
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 576

Annie_the best a scris:

Din ep urmator:
Annie-Cine e?E cineva?

Poncho-Eu nu am facut nimic.Annie..nu cumva simti pentru mine ceva mai mult decat o simpla prietenie?

dabia astept next ep...sper ka annie sa-i zic ka simte mai mult decat o simpla prietenie       ..abia astpt epu  


_______________________________________
R
BD


pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139

alina_rbd a scris:


Annie_the best a scris:

Din ep urmator:
Annie-Cine e?E cineva?

Poncho-Eu nu am facut nimic.Annie..nu cumva simti pentru mine ceva mai mult decat o simpla prietenie?

dabia astept next ep...sper ka annie sa-i zic ka simte mai mult decat o simpla prietenie       ..abia astpt epu  

vei vedea...maine vine urmatorul ep


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 16
"Somos enemigos ok?"

Era el...Se apropiau din ce in ce mai tare..pana cand..usa se tranti groaznic.Si fulgerele nu se mai opreau.Parca cerul era impotriva lor.
Dul(Dulce Maria)Deci?Ce cauti aici?
Ucker(Christopher)Pai...ma plimbam pe aici..si m-am gandit sa o vizitez pe Annie.
Dul-Da..dar e cam tarziu pentru vizite,nu?
Ucker-Ai dreptate..dar voiam sa stiu daca ati terminat cu uitatul la televizor...
Dul-Deci de asta ai venit,nu?(nervoasa)Ca sa ne verifici.Dar.."din pacate" meciul vostru s-a terminat.
Ucker-L-am fi prins daca nu voiati voi sa va uitati la filmul ala stupid.Sper ca l-ati savurat din plin pentru ca va fi ultimul vostru film la televizorul din colegiu.Ai inteles?
Dul-Pe mine sa nu ma ameninti!Ai inteles?
Annie-Cine e?E cineva?
Cineva o atinse pe umar iar ea tresari.
Annie-Baboso!Trebuia sa fii tu,nu?
Poncho-Ti-am spus ca nu va ramane asa.
Annie-Aha.Si ai vrut sa ma sperii,nu?Nu ai idee cat de tampit poti fi..
Poncho-Ms pentru compliment.Crede-ma ca nu am sa-l uit.
Annie-Cu o minte atat de scurta...ma cam indoiesc...
Deodata fulgera si incepu sa ploaie incat Annie sari in bratele lui Poncho.
Annie-Da-mi drumul idiotule!
Poncho-Eu nu am facut nimic.Annie..nu cumva simti pentru mine ceva mai mult decat o simpla prietenie?
Annie nu mai stia ce sa spuna.Ar fi putut spune da,dar daca el nu simtea acelasi lucru?Daca el nu simtea aceeasi flacara in interior?
Annie-Stii ceva..cu asta ai rupt prietenia noastra pentru totdeauna.Nu te suport Poncho!
Annie pleaca.
Poncho-(zambind)Nu mi-a raspuns la intrebare.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Din ep urmator:

Dul(Dulce Maria)-Nu se poate!Nu se poate!Pur si simplu nu accept!
Annie(Anahi)Ce s-a intamplat?

Perla(Genesis Rodriguez)Cum mi-ai putut face asta?Credeam ca suntem prietene?
Melissa(Ana Layevska)-Dar suntem.
Perla-O adevarata prietena nu mi-ar face asta.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
alina_rbd
the biggest fan

Din: ...who knows???...
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 576
abia astept urm ep  

_______________________________________
R
BD


pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Ep 17
"Regalos"

Director-Dupa cum stiti ca in fiecare an trebuie sa va faceti cadouri unul altuia.Domnul profesor Duarte va va pune sa alegeti cate un biletel iar voi trebuie sa faceti un cadou persoanei cu acel nume.Dar cred ca stiati.Succes!
Dupa ora.
Dul(Dulce Maria)-Nu se poate!Nu se poate!Pur si simplu nu accept!
Annie(Anahi)Ce s-a intamplat?
Dul-Trebuie sa-i fac un cadou Emei.
Annie-Cel putin stii ce cadou sa-i faci.
Dul-Ce cadou?
Annie-Mancare de vipera.
Dul-Daca ar fi atat de usor...Tu cui trebuie sa-i faci cadou?
Annie-Monicai.Nu e chiar atat de usor...Avand in vedere ca e prietena cu vipera aia de Cassandra.
Mai(Maite)-Da...Vipera aia de Cassandra..Ei trebuie sa-i fac un cadou.
Annie&Dul-Ceee???!!
Mai-Iar ea trebuie sa-mi faca un cadou...
Annie-Ay Mai...As vrea sa fac schimb cu tine..dar..nu se poate.
Dul-Asa e!E strict interzis.Iar daca te prinde...Caietul cu lista este la director.
Annie-Si daca l-am lua?
Dul-Mai bine nu riscam..
Perla(Genesis Rodriguez)Cum mi-ai putut face asta?Credeam ca suntem prietene?
Melissa(Ana Layevska)-Dar suntem.
Perla-O adevarata prietena nu mi-ar face asta.
Melissa-Nu e vina mea ca eu trebuie sa ii dau un cadou lui Poncho.
Perla-Si el trebuie sa iti faca tie un cadou.Sa nu uiti asta!Imi esti datoare.Dar daca ma gandesc bine...exista si o parte buna in asta...Sunt un geniu!


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the best
the new guy

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 139
Din ep urmator:

Monica(Vanessa Villela)-Cassie!Am auzit ca ai un plan pentru a-l cuceri pe Ucker.
Cassandra(Avril Lavigne)Deja s-a raspandit zvonul?

Monica-No lo puedo creer!Ay Cris!Tu si...ala?
Cristina-Nu!Voiam doar sa ma ajute la lectii.


_______________________________________
Que sificil es ser yo!!!I love you Annie!!!!!



pus acum 16 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626
Pun acum ep.Mi-am facut un cont nou ca ala vechi nu mai merge                

_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 16 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626
Ep 18
"El plan"

Melissa(Ana Layevska)La ce te referi?

Perla(Genesis Rodriguez)-Imi vei spune tot ce face Poncho.
Melissa-Eu trebuie sa ii ofer un cadou nu stau cu el nonstop.
Perla-Mellisa nu ma supara!Nu uita ca imi esti datoare.
Melissa-Cu ce iti sunt datoare?
Perla-Nu ma face sa repet,pentru ca stii ca nu-mi place!Prietenele...
Melissa-Se ajuta intotdeauna.Stiu...stiu..
Perla-Foarte bine!
Monica(Vanessa Villela)-Cassie!Am auzit ca ai un plan pentru a-l cuceri pe Ucker.
Cassandra(Avril Lavigne)Deja s-a raspandit zvonul?
Cristina(Hannah Montana)Nu.Monica a ascultat o cenversatie dintre Sabrina si Mai.
Cassandra-Deci...proasta ai s-a dus cu barfa deja.Nu-i nimic.
Monica-Deci...Care e planul?
Cassandra-Pai..
Cristina-Daniel!Stai!Ai vrea sa invatam impreuna?Nu prea inteleg lectiile si..daca ai vrea sa ma ajuti..
Daniel(Daniel Radclife)-Pues...nu cred!Am foarte mult de lucru si nu vreau sa raman in urma.
Cristina-Ok...Te inteleg....Nici o problema.
Monica-No lo puedo creer!Ay Cris!Tu si...ala?
Cristina-Nu!Voiam doar sa ma ajute la lectii.
Monica-Uite ce e Cris.Ala nu e pentru tine.Tu ai nevoie de un baiat care sa arate bine..nu ca..specimenul asta.Un baiat ca....Chris,de exemplu.
Cristina-Nu Moni.Chris e numai pentru tine.Apropo...unde e?
Monica- No se!Dar il voi gasi.Trebuie sa ma apropii mai mult de el.
Cristina-Asta asa e!Daca il privesti de la distanta nu vei resi nimic.Trebuie sa actionezi!Imi cunosc varul foarte bine.
Monica-Hei,ar trebui sa te faci psiholog!Te pricepi la sfaturi.
Cristina-Da...(in gand)Ce usor e sa dai sfaturi...Dar ce greu e sa actionezi...


_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 16 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626
Din ep urmator:

In ora toti isi facura cadouri deoarece a doua zi era Craciunul.
Alejandro-(Dereck James)Annie,nu ai vrea sa vii maine sa bem ceva?

Cassandra(Avril Lavigne)-Holla Ucker!Nu ai vrea sa treci maine pe la mine sa sarbatorim?
Ucker(Christopher)Nu stiu..poate.Cred ca da.

Modificat de Annie_the_best (acum 16 ani)


_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 16 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626
Joi e sfarsitul primei temporade

_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 16 ani
   
alina_rbd
the biggest fan

Din: ...who knows???...
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 576
se termina prima temporada  ...super marpha episoadele....dabia astept ur ep

_______________________________________
R
BD


pus acum 16 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626

alina_rbd a scris:

se termina prima temporada  ...super marpha episoadele....dabia astept ur ep

nu-ti face griji k mai fac o temporada.Totusi..21 de episoade o temporada ajung.Promit k urmatoarea temporada sa fie mai reusita.Am sa scriu mai mult despre Dul,Ucker,Mai si Chris.Nu le-am prea acordat multa atentie...srry Maine pun urmatorul ep.

Modificat de Annie_the_best (acum 16 ani)


_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 16 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626
Ep 19
"Ay,la odio!"

Sofia(Angelique Boyer)Holla hermanita!
Monica(Vanessa Villela)Ay!Iti aduci aminte ce am discutat?
Sofia-Nu.La ce te referi?
Monica-Acasa suntem rude.Dar la scoala,nu ma cunosti!Ai inteles?Ma faci de rusine!
Sofia-Ay!Nu mai spune!Am lucruri mult mai importante de facut,decat sa stau cu tine.
Monica-Da?Ce anume?Sa te plimbi cu ratatele tale de prietene?Oups!Sorry!Tu nu ai prietene.
Sofia-Viata mea nu te priveste honney!Si daca chiar vrei sa stii...Astazi am un date.
Monica-Da?Cu cine?(razand)Cu omul care ne strange gunoaiele din fata casei?
Sofia-Nu!Cu Chris!
Sofia pleaca.
Monica-Ay!Nu o suport!Nu poate fi adevarat!Chris nu se poate uita la sora-mea.
Cristina(Hannah Montana)Parca ziceai ca nu e sora ta la scoala.
Monica-Nu incepe si tu!Mai bine...hai sa mergem in oras!
In ora toti isi facura cadouri deoarece a doua zi era Craciunul.
Alejandro-(Dereck James)Annie,nu ai vrea sa vii maine sa bem ceva?
Dul(Dulce Maria)Nu poate!Are foarte multa treaba.
Alejandro-Nu te-am intrebat pe tine!Am intrebat-o pe Annie!
Dul-Nu inteleg ce ai cu mine.Mereu spui ca sunt bagacioasa etc.
Alejandro-Si ce?Vrei sa spui ca nu-i adevarat?
Dul-Nu!Nu e adevarat!
Annie-Dul are dreptate,Ale!Am foarte multa treaba si nu pot!Stii si tu...pregatiri etc.
Alejandro-Aha...
Cassandra(Avril Lavigne)-Holla Ucker!Nu ai vrea sa treci maine pe la mine sa sarbatorim?
Ucker(Christopher)Nu stiu..poate.Cred ca da.
Cassandra-Ok!Ne vedem maine pe la 17 la adresa asta:********************Ne vedem acolo.Bye!
Ucker-Dar nu am spus ca voi veni...
Prea tarziu.Cassandra plecase deja!
Sofia(Angelique Boyer)-No lo puedo creer!
Chris(Christian)-Ce?
Sofia-Nu pot sa cred ca m-ai invitat in oras!
Chris-Ay pollita!Esti cea mai frumoasa din colegiu!
Sofia-Crezi?
Chris-Sunt sigur.(in gand)Da...cum sa nu! :P
Cristina-No!!!Uite cine e acolo!
Monica-Cine?No!Tine-ma ca o voi omori!!!!!!!Tampita,proasta aia!!!!O urasc!!!!Nenorocita asta mi-o va plati!Iti jur pe ce am mai scump ca mi-o va plati cu varf si indesat!

Dul era pe-afara.Statea pe o banca.
Ucker-Buna Dul!
Dul-Tu?Ce cauti pe-aici.Daca o cauti pe Annie sa stii ca nu e aici.
Ucker-Sincer sa fiu...Nu o cautam pe Annie.Pe tine te cautam Dul!


_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 16 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626
Din episodul urmator:

Ucker(Christopher)-Annie,vreau sa vorbim!
Annie(Anahi)Sigur spune!

Poncho(Poncho)-Ce faceti acolo?
Dul-Taci!Nu aud ce spun!
Poncho-Nu ati aflat ca nu e frumos sa ascultati pe la usi?
Mai-Mai lasa-ma cu politeturile!Nu aud!


_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 16 ani
   
alina_rbd
the biggest fan

Din: ...who knows???...
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 576
abia astept ur ep  

_______________________________________
R
BD


pus acum 16 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626
Ep 20
"Te encuentro despierto,me dices lo siento"

Dul(Dulce Maria)Pe mine?De ce?
Ucker(Christopher)Voiam sa-mi cer scuze pentru seara aceea.

Dul-Nici-o problema....
Mai tarziu
Ucker(Christopher)-Annie,vreau sa vorbim!
Annie(Anahi)Sigur spune!
Mai(Maite)-Auzi ce spun?
Dul(Dulce Maria)Foarte putin.Tu?
Mai-Nu prea.
Poncho(Poncho)-Ce faceti acolo?
Dul-Taci!Nu aud ce spun!
Poncho-Nu ati aflat ca nu e frumos sa ascultati pe la usi?
Mai-Mai lasa-ma cu politeturile!Nu aud!
Poncho-Ce ascultati acolo?
Dul-Annie si Ucker vorbesc.Esti multumit de explicatie?Acum taci!
Poncho-Eu plec...Am lucruri mult mai importante de facut...
Era deja ora 17:30.Cassandra il astepta pe Ucker.Totul era gata.Pregati-se deja o cina romantica ce avea sa-l dea cata pe Ucker.Dar..el nu mai sosea.Statea cu ochii pe telefon.Poate ca o va suna sa ii spuna ca va intarzia.

Dar Ucker avea treburi mult mai importante de rezolvat.
Ucker-De ce te comporti asa cu mine?
Annie-La ce te referi?
Ucker-Stii foarte bine.Mereu ma respingi.
Annie-Nu pot sa-ti acord tie tot timpul meu.


_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 16 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626
Din ep urmator:

Ucker-Asta e problema.Saptamana aceasta nu mi-ai adresat nici-o vorba.Ce se intampla cu noi,Annie?
Annie(plangand)No se!

Poncho-Perla?Ce faci?Mai nou ma urmaresti?
Perla-No.Am venit sa-ti marturisesc ceva.
Poncho-Ce anume?


_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 16 ani
   
Annie_the_best
V.I.P

Din: Iasi
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2626
Nu pierdeti sfarsitul primerei temporada,vineri 4 octombrie

_______________________________________


Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough

<3

pus acum 16 ani
   
Pagini:  1 2 3 4 ... 8  

Mergi la